Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zangcirkel in Centrum de nieuwe Poort Wijchen

16 december 2023 van 09:30 tot 12:00

Een vroege midwinterviering in de vorm van een zangcirkel.
Samen zingen van mantra’s en heartsongs die ons hart openen.

Licht en vrede; laat jouw licht schijnen. Iedereen is welkom.

Welkom in de zangcirkel op
zaterdag 16 december 2023
in ‘Centrum de nieuwe Poort Wijchen’
Op de tweede verdieping in Cultureelcentrum ‘t Mozaïek.

We komen samen en laten ons licht schijnen tijdens deze vroege midwinterviering. We laten ons zacht meevoeren op de klanken gespeeld op ukelele en gitaar. Het geluid van onze stemmen zal samen komen te midden van de cirkel en zal de ruimte voelbaar vullen met hartenliefde. Een mooie reis naar binnen

Clive en Patty bieden een warme bedding aan de zangcirkel. Op elkaar afgestemd nemen zij je mee op een mooie, diepe reis naar binnen in de omhullende energie van ‘Centrum de nieuwe Poort Wijchen’. Een ochtend vol warmte, licht en klanken die resoneren, je hart open en de liefde in jezelf en naar elkaar laten stromen.

Bemoedigend in deze tijd van het jaar

Samen zingen we heartsongs en mantra’s. Mantra’s zijn korte, eenvoudige zinnen die zich ritmisch achter elkaar herhalen waardoor het makkelijk is om mee te zingen. Een reis die niet gaat over het laten klinken van een mooie zangstem. De uitnodiging is je te laten verrassen door het gevoel van verbinding dat mag ontstaan door het in alle puurheid ontdekken en laten klinken van je stem op de klanken van de muziek. Het samenvloeien van het geheel ontroert op een diepe laag. We vinden daarin de vrede in onszelf en wensen vrede voor ieder ander.

Ontmoet, verbind, laat je omhullen en ontroeren in dit mooie samenzijn. Kom je mee zingen en ervaren met ons…? Wees welkom en ervaar je zachte kracht, jouw innerlijk licht, het vonkje dat in ieder van ons aanwezig is en mag gloeien en groter mag worden op het moment dat de klanken meer en meer toegang mogen krijgen tot je hart en er een warme bedding in jou mag ontstaan. Dat is mijn wens.

De zangcirkel vindt plaats bij ‘Centrum de nieuwe Poort Wijchen’ in Cultureelcentrum ‘t Mozaïek op Campuslaan 6 in Wijchen.

Zaterdag 16 december van 09.30 – 12.00 uur

De kosten van deze ochtend zijn 25 euro.

Voor meer informatie over ‘Centrum de nieuwe Poort Wijchen’en/of de zangcirkel kun je kijken op www.zijn-in-je-element.nl. Daar vind je ook mijn contactgegevens en je kunt daar ook een plekje reserveren of via onderstaande link. We ontmoeten je graag in de cirkel.

https://hipsy.nl/event/31470-zangcirkel-bij-centrum-de-nieuwe-poort-wijchen

Warme groeten, Bärbel

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
09:30 tot 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/event/31470-zangcirkel-bij-centrum-de-nieuwe-poort-wijchen

Locatie

Theater ’t Mozaïek
Theater 't Mozaïek + Google Maps