Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijchen’s Got Talent

29 januari van 15:00

Wijchen’s got talent gaat door!

We zijn heel erg blij hiermee en nodigen je graag uit om te komen genieten van een afwisselende show vol met acts van verschillende categorieën en leeftijden.

Zo sluiten we samen het Nationaal Theaterweekend af met de allereerste editie van deze nieuwe talentenjacht.

We hopen jullie te zien bij Wijchen’s got talent, tickets kosten slecht 5 euro en dat is inclusief een consumptie!

Het idee voor deze talentenjacht komt van Pim Hermsen, zoon van theatercoördinator Nancy van Nuland. Zij riep de lezers van de theaterbrochure op om met een nieuw idee te komen voor de zondag in het theaterweekend en vrijwel meteen reageerde Pim daarop met dit plan. Na veel enthousiasme bij collega’s en stagiairs Cédric en Lisa besloot ze om de drie jongeren samen dit idee uit te laten werken met Wijchen’s Got Talent als resultaat.

Pim zal zelf de talentenjacht presenteren en treedt daarmee in zijn moeders voetsporen aangezien zij al jaren diverse evenementen presenteert. Cédric en Lisa zorgen dat achter de schermen alles goed verloopt. Het wedstrijdelement krijgt extra allure door drie zeer uiteenlopende juryleden met ieder hun eigen professionele ervaring met podiumkunsten:

Sandra Pham (schrijver, spoken word- en popartiest, theatermaker)

Sjoerd Willemsen (eigenaar entertainmentbedrijf The Special Guest, acteur)

Lisette Brillemans (zesvoudig deelnemer Holland’s got talent)

Tijdens het jury-overleg laat een ander nieuw talent zich horen: DJ Niels! Dit is de zoon van onze eigen DJ André en zorgt ook nog voor een gezellige afterparty in de foyer nadat we de winnaar bekend gemaakt hebben.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
15:00
Site:
https://www.facebook.com/events/512487090853682

Locatie

Theater ’t Mozaïek
Campuslaan 6
Wijchen, 6602 HL NL
+ Google Maps