Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Whisky Blues Event

8 oktober 2023 van 14:00 tot 17:00

Het leukste whisky event van het oosten komt er weer aan. Zondag 8 oktober staat deze mooie drank weer centraal. Het Whisky Blues Event is wellicht niet het grootste festival, maar wel het gezelligste. Want naast heel veel verschillende whisky’s is er nog passende muziek van de live band “Spinners Blues Machine” . ‘Whisky and the blues’ is een veel gehoorde uitspraak die de echte whisky en blues fans als muziek in hun oren klinken.
Het Whisky Blues Event heeft voor zowel de “Whisky-dummies’ als voor de whisky-kenners genoeg te bieden. Praten over whisky, proeven en ervaringen uitwisselen over het vloeibare goud maken het een gevarieerd event. Dit alles met een goed stukje muziek.
Tijdens het Whisky Blues Event 8 oktober zijn er drie verschillende whisky barrels / proeverijen . Je kunt op ontdekkingstocht naar mooie whisky’s. Van toegankelijke soorten tot exclusieve whisky’s, van goede blends tot top single malts. Het Whisky Blues Event wordt gehouden in Wijchen, bij Verploegen party- en congrescentrum tussen 14.00 en 18.00 uur.
Je kunt gratis komen genieten van de heerlijke muziek of tegen betaling kiezen voor één van de drie whisky proeverijen. Tickets hiervoor zijn vooraf verkrijgbaar. Voor de niet-whisky liefhebber is er gewoon een biertje op de tap. Voor meer informatie www.whiskybluesevent.nl

Gegevens

Datum:
8 oktober 2023
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://eventix.shop/9dvq8z5r

Locatie

Verploegen Party en Congrescentrum
Woeziksestraat 100
Wijchen, 6604CM NL
+ Google Maps