Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrij werken – bij Artine in Overasselt

Atelier Hamelberg Overasselt

11 december 2021 van 10:00 tot 16:00

Vrij werken

Zaterdag 11 december 2021

Kosten bedragen 40 euro per persoon inclusief materialen.
Reservering is noodzakelijk.


Een dagje uit én met een schilderij, beeldje of mozaïekwerkstuk naar huis gaan?

In de prachtige omgeving van de Hatertse en Overasseltse vennen werk je van 10 to 16 uur in een ontspannen sfeer in een techniek die je graag eens wilt uitproberen. Je bent vrij om te kiezen uit b.v. beeldhouwen (beeld of sieraad in diverse steensoorten), schilderen in allerlei technieken (gemengde technieken, olie, acryl, aquarel) maar je kan b.v.  ook een object (tafeltje, paneel) van een eigen mozaïekontwerp voorzien.

Ervaring is niet nodig, begeleiding is aanwezig. Ik adviseer graag over materiaalkeuze, ontwerp, etc. De prijs is inclusief koffie/thee, lichte lunch (soep) en gebruik van gereedschappen, exclusief materialen (deze zijn eventueel tegen meerprijs te verkrijgen op het atelier).

Je kunt individueel of met een groepje inschrijven. Kom je met een groep kunnen jullie individueel werken maar ook gezamenlijk een werkstuk maken. Gevorderden kunnen natuurlijk de dag vrij werken aan een bestaand project.

Meer informatie: De eerstvolgende ‘eerste zaterdagen van de maand’ vind je op www.artine.nl, reserveren is noodzakelijk: ine.decock@xs4all.nl of 06-17666091. Meer informatie over de locatie van het atelier, het overige cursusaanbod en werk van cursisten staat op de site.

Atelier de Hamelberg
Overasselt (bij Nijmegen)

Meer informatie: www.artine.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.