Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsexpositie SummerArt

Herhalend evenement bekijk alles

1 april van 10:00 tot 18:00

Voorjaarsexpo ‘at home’
Kom van 1 tot 18 april ons geweldig mooie voorjaarsexpositie beleven bij Summerart

WIL WESTERWEEL, URBEXFOTOGRAAF

De urbexfotograaf is gefascineerd door verlaten en vervallen gebouwen zoals leegstaande boerderijen, kastelen, landhuizen. Urbex is een samenvoeging van urban (beschaving) en exploratie (onderzoek). Wil Westerweel is door heel Europa actief om de juiste locatie te vinden waar hij de mooiste foto’s kan maken. Hij kiest zijn composities in ruimtes waar prachtig sfeerlicht naar binnenkomt. Hij gebruikt hierbij geen lampen, geen flits en niets wordt geënsceneerd. De foto’s worden op moderne wijze op geborsteld aluminium en op acrylaat plexiglas gedragen.

WW-landhuizen05-1200-px

INE DE COCK, BEELDEN IN STEEN

De Nijmeegse beeldhouwster Ine de Cock werkt vrij en in opdracht aan haar beelden in diverse steensoorten, o.a. Franse kalksteen, springstone, opaal, cobalt, graniet en albast. Inspiratie put zij veelal uit dagelijkse observaties. Menselijke en dierlijke bewegingen zijn vaak het uitgangspunt van de beelden. Tijdens het proces van reductie en stilering streeft zij naar herkenning van het uitgangspunt.  Kleurwerking, structuur, beweging en balans zijn kenmerkend voor haar vormentaal. Vooral vogels en menselijke relaties zijn terugkerende onderwerpen.

HEIN SEVERIJNS , KERAMIST MET KRISTALGLAZUUR

Hein is keramist en een meester op de draaischijf. Het draaien met de weerbarstige Franse Limoges porseleinklei en het gebruik van de moeilijk te hanteren zijdematte kristalglazuren vormen voor hem een uitdaging. De keramieken van Hein kenmerken zich door zachte vormen en kleuren in combinatie met kleine kristallen in een matte glazuurhuid, De elegante en unieke objecten zijn na 50 jaar vakmanschap steeds weer herkenbaar van zijn hand en een aanwinst in elk interieur.

De expo is dagelijks te bezoeken om 10.00 | 12.00 | 14.00 | 16.00 uur.

Mail info@summerart.nl met naam, aantal personen en telefoonnummer of bel 06 23104381.

SummerArt, Barbarossastraat 30, 6522 DM Nijmegen (gelegen op de eerste verdieping)

Gratis parkeren (bij bezoek expo kenteken vermelden)


Galerie SummerArt, Barbarossastraat 30, 6522 DM Nijmegen
dagelijks 12u00-18u00 op afspraak: 024-6424278 /
06-23104381 / info@summerart.nl

Barbarossastraat 30
Nijmegen, 6522 DM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie