Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VANBINSBERGEN PLAYSTATION

18 december 2021 van 14:30

Vanbinsbergen Playstation is een flexibel, speels en veelkleurig octet met het geluid van een kleine bigband. De ultieme combinatie van vrijheid en structuur.

Het laatste programma van de band heet REMISE. Een best-of feest met stukken uit hun rijke repertoire en nieuw werk.

De naam duidt op het besluit van Van Binsbergen zich toe te gaan leggen op componeren. Ze stopt met het zelf organiseren van tournees voor haar bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert gaat de remise in.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation. (JazzNu)

MUZIEK

Bezetting: Mete Erker tenorsax, basklarinet, Miguel Boelens altsax, sopraansax, Morris Kliphuis hoorn, cornet, Joost Buis trombone, lapsteel, Albert van Veenendaal piano, Dion Nijland bas,Yonga Sun drums, Corrie van Binsbergen gitaar en composities

Locatie: Podium JIN in Brebl
Zaal open: 14.00
Aanvang: 14.30
Kaarten voorverkoop: € 14 en €11 voor jongeren tot 26 jaar (excl. 0,79 servicekosten) https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/van-binsbergen-playstation-01-12-2021
Kaarten avondkassa: € 16 en € 13

Locatie

Brebl
waalbandijk 14e
Nijmegen, 6541AJ NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.