Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakspecialist Playfulness

3 maart van 08:30 tot 15:30

Jij wilt niet verlegen met het leven flirten, schalks tussen je wimpers door lonken naar je dromen, hopend op het beste. Je wilt in actie schieten. Met je neus in de wind. Dansen met je angsten. Verlangen naar alles dat in het verlengde ligt van jouw volgende stap. Durven botsen met anderen terwijl de wens of waarheid van beide volledig respecteert. Je wilt geen perfect fantasieleven. Je wilt het échte leven. Druipend van liefde, verbinding en waarheid. Gevuld met kleine succesjes, teleurstellingen en oncharmante lessen. En daar niet langer bang voor zijn!

Jij wilt volmaaktheid ervaren in imperfectie, verbinding in afwijzing, aanmoediging in falen en overvloed in schaarse tijden. Oordeelloos in het leven staan. De essentie van jezelf laten stromen. Onbevangen. Vrij. Maar tegelijkertijd is er die interne onrust. Het gevoel dat jouw eigenheid en grootsheid ‘te veel’ zijn. Te out-of-the-box denkend om niet lastig te zijn. Te kunstzinnig om praktisch te zijn. Te zacht om nuttig te zijn. Te zachtaardig om krachtig te zijn. Te gek of te spiritueel om gewoon te zijn…

Een kwetsbare levenshouding is dé sleutel naar verbondenheid, creativiteit en authenticiteit. Als alles er mag zijn kun je volledig vrij, speels en onbevangen de toekomst in gaan. Maar ga er maar eens aan staan. Ik begrijp hoe dat voelt. In dit eerste jaar van de beroepsopleiding Vakspecialist Playfulness leer ik je hoe het wél kan. Want ik weet: wie onzekerheid omarmt krijgt er geluk voor terug!

Over de opleiding:
Vakspecialist Playfulness is een gedegen, diepgaande opleiding waarmee je anderen helpt om over te stappen naar een meer ontspannen modus waarin ze nieuwsgierig zijn en bereid te leren, experimenteren of transformeren. Met playfulness als toegangsticket naar ontwikkelingspotentieel zet je de meest recente inzichten uit de (neuro-) psychologie in zodat je het leukste en beste kunt halen uit anderen én jezelf.In het eerste jaar gaan we aan de slag met de Relational Frame Theorie (bekend van ACT) in improvisaties en leer je via de polyvagaal theorie meer over de werking van je autonome zenuwstelsel. In het tweede jaar vullen we onze toolbox aan met positieve psychologie, interactiestatus, Appreciate Inquiry, sterke kanten benadering en trainersvaardigheden. Alles omgeven met een sausje van non-dualiteit. In je derde jaar ga je deze inzichten inzetten in jouw eigen dagelijkse praktijk.

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
08:30 tot 15:30
Site:
https://www.theschoolofplay.nl/vakspecialistplayfulness/

Locatie

The School of Play
Kraayenberg 8020
Wijchen, 6601 RM NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *