Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Twee leuke kerstworkshops in de Lindenberg

Herhalend evenement bekijk alles
Kerstworkshops in de Lindenberg

28 november 2021 van 13:00 tot 16:00

Met de workshops van de Lindenberg kom je nu al in de kerstsfeer 

Zondag 28 november en zondag 12 december 2021 staan bij de Lindenberg in het teken van kerst. Met de workshops Kerstkaarten drukken (28 november) en Handletter de mooiste kerstmenu’s (12 december) kun jij je al goed voorbereiden op de kerstdagen. Beide workshops voor volwassenen starten om 13.00 uur en duren ongeveer 3 uur.  

Kerstkaarten drukken op 28 november 
In de workshop Kerstkaarten drukken maak je een eigen ontwerp die je vervolgens in ieder geval 25 keer leert drukken. Na de workshop hoef je alleen nog postzegels te kopen, want de gepersonaliseerde enveloppen maak je er tijdens de workshop bij.  

Kerstmenu’s handletteren op 12 december 
In de workshop Handletter de mooiste kerstmenu’s leer je met tips en trucs je eigen krijtbordmenu ontwerpen. Je leert verschillende lettertypen en ondersteunende illustraties tekenen en een goede lay-out maken. Uiteraard helemaal in kerstsfeer. Na afloop mag je uiteraard je eigen handbeletterde krijtbordmenu mee naar huis nemen. 

Geef een workshop cadeau 
De Lindenberg biedt dit seizoen veel workshops aan, in alle soorten en maten. Voor iedereen die graag iets nieuws wil leren, of voor mensen die een origineel (kerst)cadeau zoeken voor moeder, vriend of buurvrouw. Op www.delindenberg.com vind je alle workshops die de Lindenberg aanbiedt.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.