Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

the Journey of our conscious Self

6 augustus van 10:00 tot 7 augustus van 17:00

Soms gebeurt het wel eens dat je compleet uit verbinding voelt. Een gevoel van verloren zijn overmant je helemaal. Je voelt en weet dat er ergens een Thuis is dat op je wacht, maar je weet de weg niet meer. Toch knaagt er iets in je binnenste, je weet dat er een weg terug is. Maar waar vind ik die?

Je blijft maar zoeken, om het nooit te vinden. De leegte blijf je maar voelen, diep van binnen. Je wilt het niet voelen, dus ren je ervoor weg. Toch blijft het je achtervolgen, het gaat niet zomaar weg.

Wij, Chris van Zinderen en Tamara Weessies, weten precies waar jij nu tegenaan loopt. Ook wij kennen het gevoel van eenzaamheid, het alleen zijn, het er niet mogen zijn, echt uit verbinding zijn, niet meer weten wie we zijn. We hebben allebei een mooie weg bewandeld terug naar onze ZIJN, en we willen jou daarom meenemen.

We gaan in aug samen met een mooie groep mensen een prachtige reis maken naar wie jij in werkelijkheid bent. Door middel van (klank) meditaties, en diep transformerende healings brengen wij jou terug naar jouw kern. Daarnaast is er ruimte en tijd om lekker in verbinding te gaan met gelijkgestemde mensen.

Voel jij dat het tijd is om contact te maken met je diepste Zijn, je Essentie? En voel je dat het tijd is om terug te nemen wat altijd al van jou was? Dat het tijd is om in jouw Licht te gaan staan? En dat het dus tijd is om dat wat je tegen heeft gehouden nu definitief te helen en los te laten in het veld van Liefde? En heb je behoefte om weer even helemaal tot rust te komen en op te laden? Dan is deze retraite iets voor jou.

Wat gaan we doen?
Tamara en Ik (Chris) laten ons leiden door de wijsheid van ons hart en creëren samen met jullie een krachtig veld van liefde waarin we jullie in veiligheid meenemen op reis naar onze diepste kern, naar onze Essentie waarin onze schatten verborgen liggen, waarbij we samen gaan kijken wat op dat moment zich aandient, wat jou niet langer meer dient, dat definitief mag geheeld worden en los gelaten. We gebruiken de kracht van heling en klank, om te laten transformeren wat jou niet langer meer dient, zodat jij weer in jouw licht kan gaan staan, in jou kracht, jou essentie weer eigen kan maken zodat je weer kan ontspannen.

Samen gaan we heerlijk in verbinding op deze intieme wijze zal een diep connectie met elkaar ontstaan en deze helende kracht zal veel in beweging zetten, daarom heb ik liever dat de groep niet te groot word dus maximaal 10 deelnemers, dus wees er wel snel bij,

Voor meer info en opgeven: https://www.levensvrijheid.nl/the-journey-of-our-conscious-self

https://www.facebook.com/events/359388756331965/

Gegevens

Begin:
6 augustus van 10:00
Einde:
7 augustus van 17:00
Site:
https://www.facebook.com/events/359388756331965/

Locatie

De Poort
De Poort + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.