Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Best of Simon en Garfunkel

6 november van 20:00 tot 23:00

Op zaterdag 6 november 2021 komen Syb van der Ploeg en Maarten Peters met The Best of Simon & Garfunkel naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal. Syb van der Ploeg en Maarten Peters voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen, Simon & Garfunkel, ten gehore te brengen.

Simon en Garfunkel
Meerdere generaties zijn opgegroeid met de songs van Simon & Garfunkel.
Wanneer het duo start scoren ze de eerste hit in de Billboard-lijst: Hey schoolgirl. De echte hit scoren Paul Simon & Art Garfunkel pas in 1966 met het nummer The sound of silence. Dit is de doorbraak voor het duo. In 1970 gaan ze uit elkaar om in 1981 nog één keer bij elkaar te komen voor een optreden in Central Park, New York.

The Best of Simon & Garfunkel door Syb en Maarten
Syb en Maarten spelen in kleine bezetting de wereldhits van dit duo en worden ondersteund door multi-instrumentalist Hubert Heeringa en toetsenist Arno Schlijper. Er wordt deze avond aandacht geschonken aan zowel de hits van Simon en Garfunkel als aan het solowerk van beiden. Syb kennen we als leadzanger van de Friese band: De Kast. Hiernaast heeft Syb gespeeld in een aantal theatervoorstellingen, deed mee aan het TV programma De Beste Zangers en speelde Jezus in The Passion in 2011. Maarten Peters is singer-songwriter. Hij schreef onder andere teksten voor Willeke Alberti, Liesbeth List, Rob de Nijs en natuurlijk zijn levenspartner Margriet Eshuijs en haar band.


Geniet op zaterdag 6 november in Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg & Dal, van onder andere Mrs. Robinson, The sound of silence, Bridge over troubled water en vele andere nummers!


Deze avond kan worden bijgewoond door losse tickets, tickets in combinatie met een diner of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting te bestellen via http://www.fletcherevents.nl/event/the-best-of-simon-garfunkel/ of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op Molenbosweg 17 in Berg en Dal. Meer informatie over de evenementen van Fletcher Events is te vinden op http://www.fletcherevents.nl.

Molenbosweg 17
Berg en Dal, 6571BA NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *