Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tarja // Doornroosje Nijmegen

16 maart van 19:30 tot 23:00

De Finse zangeres Tarja is de voormalige frontvrouw van Nightwish en heeft een jaloersmakend bereik van drie octaven. Onder de naam Tarja verovert ze al sinds 2005 solo de harten van duizenden metalfans. Met haar supersterke band welteverstaan, want de heren achter haar weten de punten zeer strak op de ‘i’ te zetten. Op haar soloplaten excelleert ze in zowel symfonische metal als klassiek.

Haar zevende (!) solo album ‘In The Raw’ is onlangs verschenen. Met haar ervaring en vakmanschap heeft dit weer geleid tot een steengoed en veelzijdig album. Ze wordt onder andere bij gestaan door Björn Strid van Soilwork en Lacuna Coil zangers Cristina Scabbia. De (soms elektronische) cinematische achtergrondmuziek voegt daarnaast een karakteristieke sfeer toe aan de symfonische metal. Gebleven zijn uiteraard de uiterst pakkende refreinen en de knallende productie. Het kan dan ook niet anders dan dat dit een geweldig optreden gaat opleveren!

De Italiaanse symfonische metalband Temperance is waar uitzonderlijke vocale melodieën, energieke riffs en symfonische klank samen komen in perfecte harmonie. Geleid door driestemmige zang, weet Temperance heaviness te balanceren met epische zanglijnen en catchy melodieën, zoals te horen in epische song als ’The Last Hope In A World Of Hopes’, ‘Of Jupiter and Moons’ en ‘Unspoken Words’.

TULIP is een jonge band uit de Texaanse woestijn, die garant staat voor stevig groovende symfonische metal.

https://www.facebook.com/events/2161256870840697/

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
19:30 tot 23:00
Site:
https://www.facebook.com/events/2161256870840697/

Locatie

Doornroosje
Doornroosje + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *