Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start – Romeinse zomer

10 juli 2021 van 08:00 tot 17:00

Ruim tweeduizend jaar geleden streken de Romeinen neer in Gelderland. In Museumpark Orientalis is een complete Romeinse stadstraat te vinden, gebaseerd op een Romeinse straat in Jeruzalem. Hier zijn huizen uit de Egyptische, Griekse en Romeinse tijd nagebouwd.

Deze zomer, van 10 juli tot en met 5 september, kun je de échte Romeinse sfeer beleven als de straat tot leven komt. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Kom verkleed als Romein naar het museumpark en ga op ontdekkingstocht. Gedurende de hele Romeinse zomer kunnen de jongere bezoekers met een Romeinentasje in de aanslag een reis maken door het Romeinse rijk.

In het tasje vind je alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Je maakt je eigen armbandje van vilt, leert je naam schrijven in het Latijn en speelt echte Romeinse spelletjes. Volbreng jij alle opdrachten? Dan kan je je aan het einde van jouw reis een echte Romein noemen!

Let op: het activiteitenprogramma verschilt per dag. Voor de agenda van alle activiteiten neem je een kijkje op http://www.museumparkorientalis.nl.

Profetenlaan 2
Heilig Landstichting,
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *