Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sportdans Sessie 6

22 maart van 20:30 tot 23:00

Beste dansliefhebbers,

Het is tijd om de lente te vieren en wat is een betere manier om dit te doen dan met een bruisende danssessie bij Sport Dans op 22 maart? 🎉

Stel je voor: een avond gevuld met de energie van de opkomende lente, omringd door gelijkgestemde dansers en de opzwepende klanken van goede muziek. Bij Sport Dans draait het niet alleen om bewegen op de maat van de muziek, maar om het vieren van het leven, het delen van vreugde en het ervaren van verbondenheid.

Ons feestje belooft een ware danservaring te worden, compleet met:

🕣 Start met een Leuke Warming-up om 20:30: Laat je energie stromen en je lichaam opwarmen met onze leuke warming-up, ontworpen om je voor te bereiden op een avond vol dansplezier.
🎶 Vrij Dansen met Pauzes tot 22:30: Na de warming-up is het tijd om lekker te dansen! Geniet van de vrijheid om te bewegen, met korte pauzes om op adem te komen en je dansmoves te perfectioneren.
⏰ Extra Tijd voor Diehards van 22:30 tot 23:00: Voor de echte diehards is er nog een extra half uur om het laatste beetje energie eruit te knijpen. Doe mee en laat alle energie die je hebt nog één keer schitteren op de dansvloer!

En dat alles onder het betoverende licht en geluid dat je meeneemt naar de lente.

Koop nu je kaarten op onze website en kom op 22 maart de lente dansend verwelkomen!

Laten we samen de lente wakker dansen op de dansvloer!

Koop je kaarten op sportdans.nl

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
20:30 tot 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/3222480038053252