Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorendanscafé Burgerlust in OBG – voorlopig afgelast

Recurring Event bekijk alles
Seniorendanscafé Burgerlust in OBG - foto Esther Otten

Seniorendanscafé Burgerlust in OBG – foto Esther Otten

9 november 2021 van 19:30 tot 22:30

5 november 2021

Dansavonden Seniorencafé Burgerlust voorlopig afgelast

Dinsdag 9 november zou Seniorencafé Burgerlust na anderhalf jaar weer beginnen met de tweewekelijkse dansavonden in OBG. Corona zet daar nu helaas een streep door.
Vanwege het oplopend aantal besmettingen en de verscherpte coronamaatregelen heeft de organisatie  met spijt in het hart en in overleg met OBG, besloten om de dansavonden voorlopig niet door te laten gaan.


Gerard Schouten van Burgerlust: ‘ Wij hebben er erg naar uitgekeken om weer te kunnen starten.
De anderhalve meter afstand houden wordt dringend aangeraden. Dan kun je niet fijn dansen. Maar vooral omdat onze avonden worden bezocht door ouderen – de meest kwetsbare groep – hebben we gemeend om in het belang van hun gezondheid en die van onze vrijwilligers, voorlopig nog niet te beginnen met onze dansavonden, hoezeer ons dat ook spijt. We willen er zo aan meewerken dat het aantal besmettingen niet verder oploopt.
En voor onze dansers: hou je veilig, blijf gezond en hopelijk tot spoedig ziens.’

————————————
Eerder bericht:

Met de recente aanpassing van de coronamaatregelen kan Seniorendanscafé Burgerlust in OBG Nijmegen na ruim anderhalf jaar op dinsdag 9 november weer van start. Vanaf november is het danscafé weer elke tweede, vierde en eventueel vijfde dinsdagavond van de maand open. Toegang is gratis.

De avonden zijn voor 40-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen en muziek. Ook beginners en alleengaanden zijn meer dan welkom. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

Let op coronamaatregelen
Toegang alleen met de corona QR-code (op telefoon of papier) alsmede een geldig ID-bewijs.

Locatie Evenement
OBG Nijmegen, Professor Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen, www.obg.nu

Professor Cornelissenstraat 2
Nijmegen, 6524 PJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.