Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeftijd singles activiteit – Ontmoeten in Stilte (30-50 jaar)

13 september 2023 van 19:10 tot 22:30

Bijzondere ontmoetingen, zónder gesprek, dat is wat je deze avond gaat beleven. Dit ga je fijn vinden als jij ook niet precies weet wat jouw ‘hobby’ is… Als je werkdag gewoon even niet zo interessant was… Of als je soms het idee hebt dat je maar blijft praten om ongemakkelijke stiltes te voorkomen.

Tijdens Ontmoeten in Stilte ga je op vrolijke, verdiepende en verrassende manieren in contact met anderen die, net als jij, open staan voor de liefde. Een-op-een, in groepjes, en in de hele groep. Wat de vorm ook is, je blijft uit het gesprek. Wat ga je dan wel doen? Denk aan dansen en bewegen, oogcontact, aanraking, samen lekkere dingen proeven en muziek luisteren.

We zullen de avond beginnen met aandacht voor consent en grenzen. We maken duidelijke afspraken met de groep over hoe grenzen te communiceren en hoe je kunt vertragen om je eigen grenzen te blijven voelen. Vervolgens ga je aan de hand van onze instructies verschillende opdrachten doen. Soms een-op-een, soms met een groepje. Telkens iets nieuws, telkens prikkelend, telkens zonder woorden. De tweede helft van de avond is er een klein feestje, we noemen dit ook wel een ‘open space’.

Tijdens dit feestje kun je dansen of hangen, knuffelen of snacken, jezelf of een ander blinddoeken of schminken, net waar je zin in hebt. We leggen misschien nog wat kaartjes neer met daarop ideeën of uitdagingen om te doen. De uitnodiging is om te spelen, jezelf een beetje uit te dagen maar vooral ook om het gezellig te hebben met elkaar. We zetten fijne muziek op en kleden de ruimte leuk aan.
De avond is gericht op mensen die open staan voor de liefde, een relatie of een intieme connectie. Maar het is geen date activiteit. In de oefeningen koppelen we jullie niet aan iemand waar je per definitie op valt, en ook tijdens de open space is het aan jezelf om in contact en verbinding te gaan met de anderen. Aan het einde van de avond bieden we je wel de mogelijkheid om op een briefje te schrijven met wie je graag nog eens in contact zou willen komen. Lever dit briefje bij ons in, dan kijken wij of je een (of meerdere) match(es) hebt waarna je de volgende dag van ons de contactgegevens van je match krijgt.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die open staat voor de liefde, onafhankelijk van geaardheid, genderidentiteit of gewenste relatievorm. Dit betekent ook dat je in een oefening tegenover iemand kunt komen te zitten op wie je dacht niet te vallen. Laat je verrassen! We weten uit ervaring dat elke ontmoeting een intrinsieke waarde heeft die de avond voor jou bijzonder kan maken.

De setting: denk aan thee en chocolade, matrasjes en meditatiekussentjes, muziek en een klankschaal. Schoenen uit, losse kleding, een sfeervolle ruimte met kaarsjes.

Voor wie: iedereen tussen de 30 en 50 die open staat voor de liefde en een romantische verbinding.

**Praktische informatie**
Leeftijd: 30 tot en met 50 (Val je hierbuiten? Neem contact met ons op)
Groep: Maximaal 22 personen
Inloop: 19.10-19.20
Avond incl feestje: 19.30-22.15
Nahangen/matches opschrijven: 22.15-22.30
Locatie: Groepsruimte De Oorsprong, Driehuizerweg 331 Nijmegen
Kosten: 25 euro. Is deze prijs te hoog voor jou? Neem even contact op, we komen er wel uit!
Tickets: https://hipsy.nl/shop/22753-proeftijd-singles-activiteit-ontmoeten-in-stilte
Hipsy: https://hipsy.nl/event/22753-proeftijd-singles-activiteit-ontmoeten-in-stilte

**Proeftijd**
Valine en Benthe kunnen samen de wereld aan. Ze eten bitterballen en praten urenlang over de geneugten des levens. Plannetjes bedenken om anderen mee te laten genieten van al dat lekkers is hun hobby. Beide hebben ze een achtergrond en ervaring in het sociaal werk. Ze zijn ervaringsdeskundigen in daten, de liefde en relaties en hebben als deelnemers meegedaan aan allerlei activiteiten rondom tantra, sensualiteit en seksualiteit. Tenslotte zijn ze de trotse oprichters van Studio Dickpic (studiodickpic.nl) en Proeftijd.
Proeftijd maakt ontmoeten speels. Door nieuwe manieren te bedenken waarop we mensen met elkaar in contact kunnen brengen, hopen wij de wereld van het ontmoeten prikkelend te maken. Weg van de vluchtigheid van het swipen, weg van het letterlijke moed indrinken en weg van de vragen als ‘Goh, wat heb jij vandaag op je werk gedaan?’. Proeftijd gaat terug naar de zintuigen, het spelen en aanraken. Vreemd, vuig en bijzonder.

Gegevens

Datum:
13 september 2023
Tijd:
19:10 tot 22:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/678743920361998

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Groepsruimte de Oorsprong + Google Maps