Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PLAY Utrecht – Knuffelworkshop

19 september van 21:30 tot 20 september van 00:00

Welkom bij een hele fijne knuffelworkshop van Mirjam en Sebastiaan.

Aanraking is een eerste levensbehoefte en knuffelen één van de fijnste en meest natuurlijke manieren om met een ander te verbinden. Aanraking is voor veel mensen echter niet vanzelfsprekend. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag met leuke en soms uitdagende oefeningen om contact te maken met onszelf en anderen. In een veilige omgeving ervaar je hoe fijn het is om te knuffelen en hoe mooi mensen zijn als je elkaar dichtbij durft te laten en alle doelen loslaat. Ervaar dat magische gevoel als tijd en ruimte oplossen, alle stress en onzekerheid wegzakt en je alleen nog warmte en liefde voelt.

Over Mirjam Aaryana
Mirjam vindt intimiteit creëren tussen mensen het allermooiste wat er is. In het dagelijks leven zijn onze connecties namelijk vaak vluchtig, maar met meer rust, liefde en aandacht kunnen we ons weer écht met elkaar verbinden. Deze manier van connectie is zo bevrijdend, ontspannend en vervullend! Met haar bedrijf Infinite Flow organiseert Mirjam workshops, evenementen en vrouwencirkels rondom verbinding en intimiteit. Je kan haar vinden op Instagram (mirjam.infiniteflow) en ook op Spotify voor haar podcast over seksualiteit, relaties en persoonlijke groei (Infinite Flow – de podcast).

Over Sebastiaan van der Made
Sebastiaan gelooft in groei, leven vanuit jezelf en het ontdekken van de veelzijdigheid van het leven. De schoonheid, rauwheid en puurheid die hij daarin ervaren heeft wil hij graag delen. Hij geeft workshops vanuit de wens om mensen nieuwe kanten te laten ontdekken van zichzelf. Niet door te luisteren, maar door te doen en het zelf te ervaren. Te ervaren hoe veelzijdig en mooi het leven is als je jezelf de ruimte durft te geven. Zijn workshops gaan over de kern van wie wij zijn: knuffelen, stoeien, voelen, zijn. Simpele onderwerpen waarin zoveel verdieping blijkt te zitten. Dat taboes er soms zijn om overheen te stappen, om uit je comfort zone te stappen. Sebastiaan weet veel rust en een veilige setting te creëren waarin ruimte is voor alle emoties. Samen met Wilrieke Sophia is hij de bedenker van de knuffelworkshop.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Mirjam Brouwer & Sebastiaan van der Made
Voor: Speelse 20’ers en 30’ers

Je kan voor de handigheid een kaartje kopen via Hipsy. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook.
https://hipsy.nl/shop/4345-knuffelworkshop

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar.

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

https://www.facebook.com/events/1060214187947332/

Gegevens

Begin:
19 september van 21:30
Einde:
20 september van 00:00
Site:
https://www.facebook.com/events/1060214187947332/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.