Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PLAY Nijmegen – Somatische beweging & verbeelding

20 oktober van 19:15 tot 22:15

Laten we op een reis gaan – van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.
In deze workshop gaan we doormiddel van gevoeligheid, bewustzijn, beweging en verbeelding onze innerlijke en uiterlijke landschappen ontdekken. We starten met somatische methoden om contact te maken met onze gevoeligheid en de meer subtiele delen van ons wezen. Vervolgens gaan we met speelsheid en nieuwsgierigheid ontdekken wat er op dit moment in ons leeft en hoe we dat met beweging en klank een creatieve vorm kunnen geven.
Deze workshop is voor iedereen die meer wil leren luisteren en accepteren naar wat er leeft in henzelf en in hun omgeving. Het is voor hen die zichzelf willen laten verrassen door hun eigen creatieve output en zich graag verliezen in de wereld van verbeelding, contact en verbondenheid.

★ Johannes Karst ★
Johannes Karst is een interdisciplinaire performer, componist, improvisator en facilitator.
Na jaren van pijn en krampen tijdens het spelen van de cello besloot hij te gaan zoeken naar de redenen en patronen achter de spanning die hij in zichzelf creëerde.
Deze zoektocht bracht hem niet alleen bij een grote variëteit aan spirituele en bewustwordingsmethoden (Yoga, Thai Chi, ademwerk, meditatie) maar ook in de wereld van somatische beweging (Feldenkrais, BMC, Alexander techniek), dans (CI, Gaga) en vrije improvisatie. Terwijl hij muziek bleef maken (cello, piano, stem) en componeren voor verschillende media en ensembles, begon zijn innerlijke onderzoek steeds een groter deel van zijn leven en kunst te worden. Hij realiseerde zich dat alles in het leven met elkaar verbonden is en streeft daarom vanuit een holistisch perspectief te componeren, performen en les te geven.
Gedreven door de kracht, genezing en vreugde die hij heeft ontvangen door bewustwording en vrije improvisatie is het zijn missie om deze ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en hen de schoonheid van het leven te laten voelen door middel van kunst en improvisatie.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
►Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
►Inloop: 19:15
►Workshop: 19:30 – 22:00
►Napraten/chillen: 22:00-22:15
►Locatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
►Kosten: €15,- of een strip van je PLAY strippenkaart

►Kaartjes: https://hipsy.nl/shop/5581-play-nijmegen-somatische-beweging-verbeelding
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin)

►Heb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet meer komen? Dan kun je proberen om je kaartje zelf door te verkopen. Lukt dat niet? Fijn als je je dan even afmeldt via nijmegen@playcommunity.nl.

►Corona: Bij corona, blijf thuis 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo’n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookpagina:
https://www.facebook.com/playnijmegen
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► Wil je op onze mailinglijst?
https://bit.ly/PlayNijmegenNieuwsbrief

► Zet je jezelf op ‘Going’?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

https://www.facebook.com/events/465027745541191/

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
19:15 tot 22:15
Site:
https://www.facebook.com/events/465027745541191/

Locatie

Sarvata Centrum
Schependomlaan 17e
Nijmegen, 6542 RL NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.