Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PLAY Nijmegen – Overgave en Verlangens

9 februari van 19:15

Overgave, verlangens en impulsen:
Oefenen in een open space

Voelen wat je écht wil. Proberen je gedachten te verstillen, om zo te komen tot open contact, met jezelf en de ander. We gaan deze avond vertragen en op verschillende manieren met elkaar met meer aandacht en rust te kijken naar onze eigen verlangens. Wat is jouw behoefte in dit moment, en durf je daar aan toe te geven? Waar brengen jouw voeten je heen, als je geen plan maakt? Lukt het je om los te komen van beperkende gedachten?

We bouwen de avond rustig op met inleidende oefeningen. In wisselende samenstellingen ga je je eigen verlangens uitspreken en misschien ook wel vervullen. Daarnaast besteden we aandacht aan het aangeven van je grenzen en het zeggen van ‘nee’. Hoe beter je dat kunt, hoe meer vrijheid je kan ervaren in contact met jezelf en anderen.

De tweede helft van de avond bestaat uit de open space waarin je, zonder woorden en met de hele groep, zo eerlijk en open mogelijk gaat zijn naar jezelf. Je probeert, elk moment weer, dat te doen waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt. Je kunt de open space benaderen als een sociale meditatie waarbij je jezelf uitnodigt uit je hoofd te gaan en je te laten leiden door de impulsen die je voelt opkomen in het moment. Natuurlijk doen we dit binnen een kader van vooraf duidelijk afgesproken regels en met spaceholders die het hele proces ondersteunen.

Na de open space zal er voldoende tijd zijn om je ervaringen te delen met anderen en nog een kopje thee te drinken.

★ Over Benthe ★
Benthe vind leuke dingen doen leuk, ze snapt dat grote mensen ook moeten spelen en zit daarom in de organisatie van Play Nijmegen. Plezier en af en toe spannende dingen doen zijn belangrijk voor haar. Met vrolijkheid, eigenheid en hier en daar wat chaos, neemt ze je daar graag in mee.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
►Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
►Door: Benthe van der Vleuten
Ben je boven de 40? Sorry, dan past Freedive beter bij je.

►Inloop: 19:15
►Workshop: 19:30 – 22:00
►Napraten/chillen: 22:00-22:15
►Locatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
►Kosten: €15,- of een strip van je PLAY strippenkaart

►Kaartjes: Het liefst vooraf via Hipsy
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin)

►Heb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet meer komen? Dan kun je proberen om je kaartje zelf door te verkopen. Lukt dat niet? Fijn als je je dan even afmeldt via nijmegen@playcommunity.nl.

►Corona: Bij corona, blijf thuis 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo’n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playnijmegen
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► Wil je op onze mailinglijst?
https://bit.ly/PlayNijmegenNieuwsbrief

► Zet je jezelf op ‘Going’?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
19:15
Site:
https://hipsy.nl/event/9185-play-nijmegen-open-space

Locatie

Sarvata Centrum
Schependomlaan 17e
Nijmegen, 6542 RL NL
+ Google Maps