Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PHION: Klarinetconcert van Saariaho en Dvořáks Achtste

12 februari van 20:00 tot 22:30

De Vereeniging Nijmegen, Rick de Visser

De Vereeniging Nijmegen, foto: Rick de Visser

We gaan weer spelen! Klarinetconcert van Saariaho en Dvořáks Achtste

Nijmegen – De Vereeniging, 12 februari 2022. 20:15 uur |  om 19:00 uur inleiding door Kees Wisse

Het goede nieuws is daar: de cultuursector mag tot ’s avonds 22.00 uur weer open. Onze musici stonden al te trappelen in de coulissen… en mogen nu ook weer écht plaatsnemen op het podium met jullie als bezoekers in de zaal. Wat een mooi vooruitzicht!

We nodigen jullie allemaal van harte uit om weer samen met ons te genieten van live symfonische muziek. Van 5 t/m 12 februari loopt de concertreeks Klarinetconcert van Saariaho en Dvořáks Achtste. Het programma is iets aangepast om geheel volgens de laatste coronarichtlijnen te kunnen spelen. Het is een prachtig hedendaags en romantisch programma. Annelien Van Wauwe speelt het Klarinetconcert ‘D’om le vrai sens’ van de Finse componist Kaija Saariaho. Daarnaast speelt het orkest onder leiding van dirigent Martijn Dendievel Symfonie nr. 8 van Dvořák, zijn vrolijkste, puur Tsjechische symfonie.

De concerten worden gespeeld in Musis Arnhem, Amphion Doetinchem, Muziekcentrum Enschede en De Vereeniging in Nijmegen. En ben je fan van de inleidingen, dan hebben we nog meer goed nieuws. Bij deze concerten kun je weer een gratis inleiding bijwonen, voorafgaand aan het concert (wel vooraf opgeven).

Wij kijken ernaar uit om je weer te ontmoeten in de concertzaal!

Een veilig concertbezoek In samenwerking met alle zalen dragen wij zorg voor de handhaving van de dan geldende coronamaatregelen. Bij binnenkomst wordt gevraagd naar het coronatoegangsbewijs (CTB). Indien je klachten hebt op de dag zelf, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met de betreffende concertzaal.

Voor het kopen van kaarten en meer informatie www.phion.nl

Keizer Karelplein 2D
Nijmegen, NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.