Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Parkzicht outdoor 2021

17 juli van 13:00 tot 23:00

Beste Parkzicht fan,
Op 21 april heeft de Nederlandse overheid een uitbreiding van de geldende maatregelen rondom het Coronavirus aangekondigd. Alle evenementen die gepland zijn tot 1 september worden daarmee verboden. Met grote teleurstelling moeten we daarom mededelen dat dit betekent dat Parkzicht Outdoor niet kan plaatsvinden op 18 juli 2020 en zal worden verplaatst naar 17 juli 2021.
Dit nieuws komt uiteraard hard aan, en we begrijpen en delen je teleurstelling. Ons team werkt dag en nacht met maar één doel: het bieden van onvergetelijke ervaringen aan onze bezoekers. We waren ontzettend verheugd met de mogelijkheid om Parkzicht Outdoor voor het eerst te organiseren en alles was gericht op een onvergetelijke, uitverkochte eerste editie. Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners, artiesten en medewerkers te allen tijde de hoogste prioriteit. Wij sluiten ons dan ook volledig aan bij dit besluit.
Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. We kunnen alvast melden dat gekochte tickets geldig zullen blijven voor de uitgestelde editie in 2021. Alle ticket kopers zullen zo snel mogelijk een e-mail ontvangen over de vervolgstappen. Check ook je spam folder wanneer je geen e-mail hebt ontvangen.
Blijf thuis, blijf gezond, blijf dansen en pas goed op elkaar ❤
We zullen sterker terugkomen dan ooit, dat is een belofte!
Liefs,

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
13:00 tot 23:00
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Vakantiepark de Groene Heuvels
Groene Heuvels 3
Ewijk, 6644 KX NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *