Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingsdag met hond als co-coach

12 maart van 09:30 tot 16:30

Met een klein groepje (max 4 deelnemers) gaan we door middel van lichaamsgericht werk (systemische opstelling) aan de slag met jouw hulpvraag. Denk hierbij bijv aan thema’s zoals niet gezien of gehoord voelen, bang voor afwijzing, onvoldoende zelfvertrouwen of zelfliefde, het gevoel van tekort, niet begrepen voelen, gevoel er niet mogen zijn, het niet waard zijn, uitverbinding zijn, jezelf anders voelen, problemen in relatie of werk etc.

Tijdens een systemisch opstelling gaan we dat wat er in jouw innerlijke wereld gezien mag worden onderzoeken en weergeven in de ruimte. Hierdoor wordt zichtbaar welke elementen meespelen in jouw hulpvraag en komen (familie-) dynamieken en/of (automatische) patronen in het licht.
De energie die vrijkomt in de opstelling zal voelbaar zijn in je lichaam, door jouw emoties en gevoelens toe te laten zal je lichaam hierop reageren en in beweging komen. Dit geeft de mogelijkheid om in je onderbewustzijn te gaan onderzoeken wat de oorzaak is van hetgeen waar je nu tegen aan loopt.

Je hoeft dit niet alleen te doen, de honden die aanwezig zijn tijdens deze dag zullen jouw liefdevol begeleiden in jouw proces.
Een hond zal je het effect van veranderingen direct spiegelen tijdens de opstelling.
Hierin begeleid hij jou op een pure, zachte manier, zonder dubbele agenda, om dieper in contact met jezelf te komen. Een hond communiceert feilloos met jou energie (onderbewustzijn) en zal jou uitnodigen om in zijn spiegel te kijken. Dit brengt je in contact met je innerlijk weten en zal je eigenheid vergroten.
Deze bijzondere vorm van coaching geeft een unieke leerervaring. Door het ervarings- en lichaamsgericht werken zullen de getoonde inzichten zich vertalen naar het dagelijks leven en sneller integreren op alle lagen in je lichaam waardoor verandering kan plaats vinden.

Kosten: €159,-
Dit is voor een compleet verzorgde dag incl. koffie, thee, water, lunch en lekkere versnapering, kortom een dag die je niet wil missen.

Je kunt deelnemen met je eigen hond of deelnemen zonder een hond mee te nemen.
Beschikbaarheid van het aantal plekken:
* 2 plekken om deel te nemen zonder hond mee te nemen.
* 2 plekken om deel te nemen met je eigen hond.

Wanneer je zonder hond komt zullen de aanwezige honden ook jou begeleiden tijdens jouw opstelling. Het is dus niet noodzakelijk om een hond te hebben.

Meer info en aanmelden:

https://www.spiegelbewust.nl/opstellingsdag/

Representant
Zou je wel mee willen mee doen maar heb je geen eigen vraag, dan kun je deelnemen als represtant. Dit houd in dat jezelf beschikbaar stelt om in de opstelling van de ander een ‘rol’ te vertegenwoordigen. Vaak zie je dat het deelnemen als representant ook helpend kan zijn voor jezelf of inzichten kan geven. De kosten voor deelname als representant zijn €35,- incl. lunch.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@spiegelbewust.nl

https://www.facebook.com/events/345777600533983/

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
09:30 tot 16:30
https://www.facebook.com/events/345777600533983/

Locatie

Nijmegen, Netherlands
Nijmegen, Netherlands + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.