Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oefenavond Energetische healing 31 juli Nijmegen

31 juli van 19:00 tot 21:30

Hallo lieve mensen,
.
Op zondagavond 31 juli organiseren Miquel & Sanja een oefenavond in Nijmegen voor energetische healing methodes.
.
Het is een laagdrempelige samenkomst, zowel voor mensen die ervaring hebben met energetische healing methodes / energiewerk, als voor mensen die nieuw zijn hiermee. We bieden een veilige ruimte waarin deelnemers met elkaar kunnen oefenen. We beginnen de avond met een sharing en groepsmeditatie.
.
Verder is het een co-creatieve bijeenkomst; deelnemers kunnen zelf healing methodes inbrengen, die ze graag willen uitleggen aan en delen met de groep. Wij als begeleiders zullen een veilige ruimte scheppen en tevens onze eigen ervaring met energetische healing technieken inbrengen. Bijvoorbeeld energiewerk met lichte vormen van aanraking en daarmee energie sturen / doorgeven (helen met de handen).
.
De oefenavond vindt plaats in een woonhuis in Nijmegen, centraal gelegen en goed bereikbaar, met zowel openbaar vervoer als auto. Gratis parkeren voor de deur. De oefenavond duurt van 19 t/m 21:30 uur. Inloop vanaf 18:30 uur. Na afloop is het mogelijk wat langer te blijven, voor gezellig samenzijn.
.
De avond is open voor alle leeftijden. Het is op donatiebasis. Wij zorgen voor water en thee. We nodigen deelnemers uit om zelf snacks (zoals chocola, nootjes, fruit) mee te nemen. Ook kan het handig zijn een meditatiekussen en/of (yoga)-matje mee te nemen.
.
Miquel heeft ruime ervaring met het begeleiden van workshops, op verschillende gebieden, waaronder spiritualiteit en innerlijke healing. Hij zet – samen met Sanja – een liefdevol en veilig energieveld neer. Waarin deelnemers worden aangemoedigd om open te communiceren, hun wensen uit te spreken en hun grenzen te voelen en aan te geven. Uiteraard worden grenzen altijd gerespecteerd. Bij energetische healing kunnen emotionele lagen geraakt worden. Tijdens de oefenavond is er ruimte voor emotionele ontlading. Mocht je nog sterk trauma bij je dragen, dan willen we benadrukken dat wijzelf geen gecertificeerde therapeuten of psychologen zijn, en vragen we je om voor jezelf in te schatten of je jouzelf en jouw eigen processen kunt dragen tijdens deze oefenavond.
.
Wil je meedoen, stuur dan een bericht naar Miquel of Sanja (via facebook messenger of email (miquel.buckinx@gmail.com). We sturen het adres nadat je jezelf hebt aangemeld.
.
Doordat Miquel eerder dit jaar flink ziek is geweest na een covid-infectie en wij op dit vlak graag nog voorzichtig zijn, vragen wij om niet naar de bijeenkomst te komen, indien je verkoudheids- of griepachtige klachten hebt, of in de week voorafgaand aan de bijeenkomst in nauw contact bent geweest met een persoon die covid heeft. We zorgen voor goede ventilatie in de ruimte door minimaal 2 ramen en/of deuren open te zetten.
.
We hopen jullie op zondagavond 31 juli te ontmoeten!
.
Warme groet,
Miquel & Sanja

https://www.facebook.com/events/365719189054323/

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
19:00 tot 21:30
Site:
https://www.facebook.com/events/365719189054323/

Locatie

Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.