Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Niet uitstellen, maar opstellen!

26 maart van 09:30

Familieopstellingen
Onze familie is een systeem van mensen waar we, verspreid over meerdere generaties, diep en onlosmakelijk mee verbonden zijn. Uit ons familie-systeem komen veel positieve dingen maar ook ongewenste situaties voort. Voorbeelden zijn angst, verdriet, schuld, verslaving, depressie, trauma, gezondheids-, relatie- en opvoedingsproblemen. Een familie-opstelling is een erkende therapeutische werkvorm om aan deze ongewenste situaties te werken.
Door je familie “op te stellen” zonder dat je familieleden erbij (hoeven te) zijn, komen deze onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht en kan een nieuw innerlijk beeld onstaan. De andere aanwezigen, representanten genoemd, nemen deel aan de opstelling van een opsteller en vertegenwoordigen diens familieleden.
Hierbij vind ik een veilige sfeer, respectvolle omgang en humor heel belangrijk. Wat ik zo mooi en bijzonder vind aan familieopstellingen is dat hiermee oude patronen werkelijk doorbroken kunnen worden en dat de deelnemers aangeven dat het hen écht effectief verder heeft geholpen.
Data, locaties en tarieven
• Zaterdag 26.03.2023 in Wijchen.
Het begint om 10:30 en het duurt tot ±15:30 uur. Het tarief voor een opsteller bedraagt € 75,-, voor een representant is dat € 20,- (inclusief lunch).
Wil je je aanmelden, interesse in newsletter en/of informatie
Neem contact met mij op voor meer informatie via pb of via de website.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
09:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/150325544240810

Locatie

Wijchen
Wijchen, 6600–6606, 6613–6617, 6634 NL + Google Maps