Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mt. Echo + Bismut // Merleyn Nijmegen

4 maart van 21:00 tot 23:45

De heren van Mt. Echo komen hun nieuwe album ‘Electric Empire’ presenteren in Doornroosje. De instrumentale rock van Mt. Echo is hard, duister en toch ook een beetje lief. De afwisseling voert je mee in je gedachten zonder dat je er zelf erg in hebt.

De drie bandleden van Mt. Echo vullen elkaar aan met dissonante melodielijnen, ritmewisselingen en onheilspellende soundscapes. Na ‘Cirrus’, het debuutalbum uit 2019, heeft de band de tijd genomen om aan de opvolger te werken. In de zomer van 2021 werd deze opgenomen in een leegstaande popzaal en begin 2022 zal het album, getiteld ‘Electric Empire’, wereldkundig worden gemaakt. Electric Empire is een duidelijk vervolg in de ontwikkeling van de band, waarbij men 60 minuten lang niet schroomt om mooie melodielijnen te verstoren met oorverdovende noiserock. “Voor elke donkere riff is er een sprankelende melodie” – Astral Noize. Deze omschrijving slaat de spijker op de kop.

De drie heren van Bismut zijn inmiddels geen onbekenden meer en hebben in 2020 hun tweede album ‘Retrocausality’ uitgebracht via Lay Bare Records. In zes nummers wordt de luisteraar meegenomen op een spannende, sfeervolle reis waarbij tijd en ruimte er niet meer toe doen en je meegevoerd wordt in de dynamische flow van de drie muzikanten. Hun instrumentale mix psychedelische rock, hardrock, stoner en metal staat dan ook als een huis.

LET OP: Deze show vindt plaats in een seated setting, op 1,5m afstand en mét CoronaCheck app

https://www.facebook.com/events/1343892056112307/

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
21:00 tot 23:45
https://www.facebook.com/events/1343892056112307/

Locatie

Merleyn
Merleyn + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.