Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MonkeyJam x De Basis x Brebl

18 februari van 20:00 tot 23:00

🔥 MonkeyJam 🔥

De MonkeyJam is een open jamsessie met maar één regel: geen bestaande nummers. Met dit als belangrijkste uitgangspunt is de MonkeyJam uitgegroeid tot misschien wel de bekendste jamsessie van Oost Nederland. Met maandelijkse sessies in Zwolle, Enschede, Apeldoorn en Deventer en Nijmegen is de MonkeyJam een ontmoetingsplek voor een groeiende groep gelijkgestemde muzikanten.

De focus bij de MonkeyJam ligt op groove en samenspel, waardoor compleet op basis van improvisatie muziek ontstaat die aanvoelt als een liedje. Juist omdat niemand van te voren weet wat er gaat gebeuren, kunnen de meest extatische momenten ontstaan wanneer er muzikaal gecommuniceerd wordt en muzikanten connecten. Van hiphop bangers met funky freestyles tot experimentele indie met eclectische climaxen, alles is mogelijk op basis van improvisatie.

MonkeyJam Nijmegen wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met De Basis en Brebl. Colored Monkeys is een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt. Colored Monkeys organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies tot festival stages en diverse educatieve projecten.

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2427546397446686

Locatie

Brebl
waalbandijk 14e
Nijmegen, 6541AJ NL
+ Google Maps