Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Modelspoor Weekend – georganiseerd door Modelspoorwebshop.nl in Ewijk

27 januari 2024 van 10:00 tot 16:00

Modelspoorliefhebbers opgelet! Op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2024 organiseert Modelspoorwebshop.nl een fascinerend modelspoor weekend in Ewijk. Dit evenement is een paradijs voor zowel de doorgewinterde modelspoorhobbyist als nieuwe liefhebbers van deze boeiende wereld.

modelspoor weekend

Wat kunt u verwachten?

Het modelspoor weekend belooft een onvergetelijke ervaring te worden met een uitgebreid programma. Bezoekers kunnen genieten van:

  • Uiteenlopende Stands: Een breed scala aan standhouders presenteert een diversiteit aan modelspoormaterialen. Of u nu op zoek bent naar specifieke onderdelen, inspiratie wilt opdoen of gewoon wilt rondkijken, er is voor ieder wat wils.
  • Vier Modulebanen: Bewonder de gedetailleerde landschappen en ingenieuze spoorwegconstructies op niet minder dan vier verschillende modulebanen.
  • Miniatuur Kermis: Een expositie die zeker de aandacht trekt is de miniatuur kermis. Dit gedetailleerde, verkleinde kermislandschap zal zowel jong als oud betoveren.
  • Expositie Nederlandse Treinen: Ontdek de rijke geschiedenis en de diversiteit van de Nederlandse treinscène door de jaren heen.
  • Workshops en Demonstraties: Wilt u meer weten over digitaal rijden of bent u op zoek naar tips en tricks voor uw modelspoorbaan? Experts delen hun kennis en ervaring tijdens diverse workshops en demonstraties.
modelspoor trein hobby in nijmegen

Praktische Informatie

Data & Tijden:

  • Zaterdag 27 januari 2024: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag 28 januari 2024: 11:00 – 16:00 uur

Locatie: Ewijk (MFA ’t Hart Ewijk – Den Elt 17, 6644 EA Ewijk)

Entree:

  • Volwassenen: €5
  • Kinderen onder de 12 jaar: Gratis (onder begeleiding)

Dit modelspoor weekend is een uitgelezen kans om uzelf onder te dompelen in de wereld van modeltreinen en alles wat daarbij komt kijken. Of u nu een ervaren modelspoorder bent of nieuwsgierig naar deze boeiende hobby, dit evenement mag u niet missen!

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Ewijk voor een weekend vol modelspoorplezier!

Tot ziens op het Modelspoor Weekend!

Voor meer informatie en updates, houd onze website in de gaten: Modelspoorwebshop.nl

Den Elt 17
Ewijk, 6644 EA NL
+ Google Maps