Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Max van den Burg

22 april van 19:15

Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal midden en verlangt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal over gewaaid is. Áls het ooit nog overwaait….

Cultureel Erfgoed: een dynamische one-man cabaretshow vol grappige types, scherpe interactie, mooie muziek en rake persiflages, over vooruitgang, nostalgi en aanpassings(on)vermogen, in altijd veranderende tijden.

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
19:15
Site:
https://www.facebook.com/events/2118023218399727

Locatie

Theater ’t Mozaïek
Campuslaan 6
Wijchen, 6602 HL NL
+ Google Maps