Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ludique

24 maart van 20:15

Bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders, die op geheel eigen wijze en manier hetgeen doen waar ze het best in zijn: Via de bühne communiceren met het publiek, in de breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat voor hen bovenaan.

Zo wonnen zij o.a. recentelijk nog de “Gouden Arti-Shock 2020”, de publieksprijs van het Isala Theater in Capelle a/d IJssel voor hun muziekvoorstelling APROPOS en de publieksprijs van het Delft Fringe Festival met hun voorstelling ZARAH, Zonde van de Liefde. In deze nieuwe muziektheatervoorstelling, LevensLONG, laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien.

Dit internationale duo gaat hiervoor een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest voor hen de schatkamer met het volledige oeuvre van Long opengesteld. Tijdens “LevensLONG” vertelt Ludique! levensecht persoonlijke anekdotes en verbindt zo hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
20:15
Site:
https://www.facebook.com/events/863842048230085

Locatie

Theater ’t Mozaïek
Campuslaan 6
Wijchen, 6602 HL NL
+ Google Maps