Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Livestream – Stadsgesprekken #1: Nijmeegse horeca, wat nu?

6 mei van 17:00

Stadsgesprekken #1: Nijmeegse horeca, wat nu?

Tijdens de allereerste (online) editie van Stadsgesprekken gaan we in gesprek met horecatycoon Khalid Oubaha en Gert de Graaf van café In de Blaauwe Hand over hoe de kleinschalige heropening bevalt, wat de gevolgen van corona voor hen zijn en hoe zij de toekomst voor zich zien. Samen met de mediamakers van Beeldbrengers vragen we ook de mensen op straat wat zij vinden van de sluiting van de horeca en wat zij het meeste missen.

Ook gaan we in gesprek met chef-kok Emile van der Staak van restaurant De Nieuwe Winkel (won dit jaar een Michelin ster en een Groene ster) en Volkskrant-journalist en schrijver Mac van Dinther (o.a. het boek Het Voedselbos). Want wat maakt De Nieuwe Winkel nou zo speciaal? En we nemen een kijkje bij het voedselbos in Groesbeek waar het restaurant een groot deel van zijn ingrediënten haalt.

Onze gespreksleiders Geert Willems en Stephen Friedrichs worden bijgestaan door een tafeldame of -heer. Dit keer is dat Wendy Grutters, raadslid en fractievoorzitter namens de Stadspartij Nijmegen. En, zoals het elke goede talkshow betaamt, is er ook muziek.

De livestream begint op donderdag 6 mei om 17.00 uur. Meld je voor die tijd gratis aan voor de livestream via de ticketbutton hiernaast. Je krijgt dan een link toegestuurd.

De programmareeks Stadsgesprekken is een programma van LUX in samenwerking met De Gelderlander en Beeldbrengers. Iedere eerste donderdag van de maand vindt een nieuwe editie van Stadsgesprekken plaats, waarin een thema dat speelt in Nijmegen centraal staat.

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
17:00
View Evenement Website

Locatie

LUX Nijmegen
Mariënburg 38-39
Nijmegen, 6511PS NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *