Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kookworkshop seizoensgroente

13 december 2023 van 15:00 tot 19:00

Vind jij het leuk om nieuwe inspiratie op te doen met lokale en duurzame seizoensproducten? En vind jij het leuk om iets lekkers op tafel te zetten? Dan nodigen we je graag uit voor onze kookworkshop op 13 december. Deze workshop zal gehouden worden in buurtcentrum De Schakel in samenwerking met 4 studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving van Van Hall Larenstein. In Nijmegen zijn er veel verschillende aanbieders van lokaal voedsel. Met deze workshop maak je kennis met hun producten en zul je verrast zijn door wat ze te bieden hebben.

Iedereen is welkom!

Deze workshop is voor jong en oud! Kom lekker koken, of lekker proeven, iedereen is welkom en niets is verplicht. Op deze manier wordt gezond en lokaal eten beschikbaar voor iedereen die daar trek in heeft. Bij de workshop zal een professionele chef aanwezig zijn die een overheerlijk recept heeft ontworpen. Van hem leren jullie de fijne kneepjes van het koken en zo kunnen jullie voortaan ook thuis aan de slag!

Kom je langs?

Vind je dit nou leuk en zoek je nog een leuk dagje uit, of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is in de omgeving? Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar emiel.eppink@hvhl.nl. Hier kan je ook terecht voor al jouw vragen! Hopelijk zien wij jou op 13 december!

VOL IS VOL! Dus wees er snel bij!

Ben je geïnteresseerd of heb je behoefte aan meer informatie? Op 10 december staan de studenten op de sfeermarkt tussen 14:00 en 18:00, die ook in wijkcentrum de schakel gehouden wordt. Hier krijgt u een gratis kopje soep en vertellen wij u graag over De Streek op Tafel!

Gegevens

Datum:
13 december 2023
Tijd:
15:00 tot 19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/3676345372630036

Locatie

Wijkcentrum ‘De Schakel’
Archimedesstraat 9
Nijmegen, NL
+ Google Maps