Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstconcert van het Nijmeegs Mannenkoor.

18 december van 20:00

Na een onderbreking van bijna 2 jaar gaat het Koninklijke Zangvereeniging
Nijmeegs Mannenkoor het houden van kerstconcerten weer voortzetten. Deze
traditie wordt, zoals gewoonlijk, altijd druk bezocht. We weten dan ook dat er een grote belangstelling is om het concert mee te maken en gaan ervan uit dat u al een zitplaats hebt of, zo niet, nu gaat reserveren.

De muziekcommissie heeft weer een mooi programma voor u samengesteld dat vanaf de zomervakantie intensief is ingestudeerd. De algehele muzikale leiding is in handen van Dion Ritten. De medewerkenden zijn dit keer, Miriam Martens dwarsfluit, Claudia Couwenbergh sopraan en Roland Aalbers piano. Allen hebben eerder met het koor opgetreden, waarbij Roland veelal als vaste begeleider fungeert. Het koor heeft een mooie volle klank en kleur en staat al sinds 2005 onder leiding van Dion. In harmonie met de solisten worden beroemde Carols en kerstliederen uit de gehele wereld ten gehore gebracht. U kunt genieten van solo’s van het koor en de solisten, maar zij zullen ook gezamenlijk concerteren. Enkele bekende kerstliederen worden in samenzang met u, het publiek, gezongen.

Het mannenkoor, opgericht in 1859, heeft altijd veel Nijmeegse zangers gehad en dat is nog steeds zo. Daarmee behoort het koor sinds jaar en dag bij het culturele erfgoed van de stad Nijmegen.
Vanaf 19.30 uur start de inloop: vrije zitplaats.
Kaarten zijn verkrijgbaar via pm-kznm@live.nl ,via de website en bij de zangers zelf.
Website: www.nijmeegsmannenkoor.nl

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
20:00
Site:
https://www.facebook.com/events/484125903698900

Locatie

Molenstraatkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *