Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keihard Opstaan | Wijchen (try-out)

17 maart van 20:15 tot 23:15

‘Keihard Opstaan’ is het nieuwe theaterconcert van Erik Krikke & 7even Bridges. Veerkracht, vriendschap en persoonlijke groei. Ondanks, of dankzij, vele mentale verwondingen en spoken uit het verleden die aan Erik blijven trekken.

Erik Krikke raakte met zijn eerste theaterprogramma en gelijknamige boek ‘Operatie geslaagd ’- een indringend relaas over de verwoestende impact van PTSS – een groot publiek. Tienduizenden bezoekers werden geraakt door deze ontroerende en aangrijpende voorstelling. Levens zijn erdoor veranderd.

Nu zijn Erik & 7even Bridges terug met ‘Keihard Opstaan.’ Hierin staat vooruitkijken centraal. Want hoewel Erik weer midden in het leven staat, blijven zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld continu rondspoken in zijn hoofd. Zijn leven ging door, zijn verhaal ging verder, veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook diepe dalen. En ook dat moet verteld worden, want zijn ‘worsteling’ houdt nooit op. Er zijn twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest.

‘Keihard Opstaan’ is een unieke inkijk in leven met PTSS, depressie en onzichtbare wonden. Gewoon zoals het is. Met niets te vergelijken.

✨Een inspirerende avond vol verhalen en avonturen uit de jungle van het normale leven.
✨Je beleeft hoe kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben.
✨Je ervaart en voelt dat niets is wat het lijkt.
✨ Prachtige nieuwe muziek van 7even Bridges.
✨Je gaat een nieuwe verbondenheid voelen met jezelf en je omgeving.
✨Echte verhalen, uit het echte leven, van een echt mens.

Met een nieuw boek, een nieuw album, een nieuwe theatervoorstelling en met ‘Invincible’ als lijflied van Team NL op de Invictus Games 2022 treden Erik en 7even Bridges naar buiten.

Spannend, ontroerend, inspirerend, maar ook met humor. Een unieke en onvergetelijke avond uit. Wie neem jij mee?

https://www.facebook.com/events/359500236180741/

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
20:15 tot 23:15
https://www.facebook.com/events/359500236180741/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.