Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hondsdolle week

8 augustus van 09:30 tot 14 augustus van 13:00

HONDSDOLLE WEEK

Jaaaa, zin om iets leuks te doen met jouw hond deze zomer? Kom dan één of meerdere ochtenden naar onze hondsdolle week. Een week vol leuke activiteiten waarin ontspanning en samenwerking centraal staat.

WAT GAAN WE DOEN?
In de week van 8 augustus organiseren we 6 ochtenden de volgende activiteiten:

Hersenen kraken
Jij en je hond maken een deel van de ochtend kennis met detectie. De neus van je hond wordt aan het werk gezet. Je hond leert een specifieke geur te herkennen. Jij leert de lichaamstaal van je hond lezen zodat je ziet dat hij de geur heeft gevonden.

Samen onthaasten
Een deel van de ochtend leer je de basis van hondenmassage. We gaan voelen, bewust aanraken, masseren en vooral kijken en luisteren naar je hond om zo naar ontspanning toe te werken.

Leer je lijf kennen
We gaan een deel van de ochtend met verschillende oefeningen aan het werk om het lichaamsbewustzijn van je hond te vergroten. Dit zorgt ervoor dat je hond ontspannen in zijn lijf, maar ook in zijn hoofd komt te zitten.

Met de neus op ontdekkingstocht
Jij en je hond worden een deel van de ochtend uitgedaagd om in verschillende oefeningen met de neus te werken. Jij leert meer over de neus en geurverwerking van je hond en de activiteiten zorgen bij je hond voor stress reductie en een voldaan gevoel.

Ontspannen wandelen
Deze ochtend trekken we met ons lunchpakket de natuur in voor een sociale wandeling. Je leert hoe je de wandeling ontspannen kunt houden voor jou, je hond en jullie omgeving. Communicatie signalen, lijnvoering, gebruik van de neus, de belevingswereld van jouw hond, het komt allemaal aan bod.

HOE, WAT en WAAR?
De activiteiten vinden in Nijmegen en omgeving plaats, van 09.30 – 13.00 uur. Bij warm weer wordt het programma aangepast, vervroegd of verplaatst.

Wij zorgen voor koffie, thee, water en iets lekkers. Tijdens de sociale wandeling ontvang je ook een lunch voor onderweg.

Er is per dag plaats voor 6 honden met begeleider. Er vinden twee activiteiten per ochtend plaats, waarbij de groep opgesplitst wordt in 2 groepen van 3 honden. Uitzondering daarop is de sociale wandeling, die duurt de hele ochtend en is in 1 groep van max. 6 honden.

Je wordt begeleid door ons: Loeske en Odette. Loeske is kynologisch gedragstherapeut en instructeur praktijkspeuren en detectie. Odette is kynologisch gedragstherapeut en kynologisch massagetherapeut.

KOSTEN
Voor 1 dag betaal je €64,-
Doe je 2 dagen mee aan onze hondsdolle week, dan betaal je €120,-
En bij deelname van 3 dagen betaal je €165,-

ZIEN WE JOU EN JOUW HOND DEZE ZOMER?
Geef je op door te mailen naar: info@adoptiehond.com
Bij aanmelding horen we graag aan welke activiteiten jij en je hond mee willen doen.
De sociale wandeling duurt de hele ochtend en is op 1 dag niet te combineren met de andere activiteiten. Alle andere activiteiten zijn te combineren op 1 dag, maximaal 2 activiteiten per dag. Geef je voorkeur aan en wij passen de activiteiten daar zoveel mogelijk op aan.

https://www.facebook.com/events/363194805884038/

Gegevens

Begin:
8 augustus van 09:30
Einde:
14 augustus van 13:00
Site:
https://www.facebook.com/events/363194805884038/

Locatie

Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.