Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hobbymarkt ‘Kunst in alle vormen’

4 juni van 10:00

Op zondag 4 juni organiseert Creatief Centrum Nijmegen Zuid (CCNZ) weer een hobbymarkt op Tolhuis 44-44 in Nijmegen. Deelnemers aan en begeleiders van verschillende creatieve hobby’s verkopen hun werkstukken op de markt en je kunt je eigen creativiteit ontdekken in een workshop. De toegang is gratis.

Hobbymarkt ‘Kunst in alle vormen
Vanaf 13.00 uur kun je op 4 juni terecht op de hobbymarkt ‘Kunst in alle vormen’. In het gebouw en op het parkeerterrein van CCNZ kun je creatieve werkstukken van beginners en gevorderden kopen. Je kunt sierraden, schilderijen, glas-in-lood, kaarten, keramiek en objecten gemaakt van vilt, steen, hout of stof en wat een creatieve geest nog meer kan bedenken, vinden. Verder zijn er demonstraties, een gezellig terras en een tombola met mooie prijzen.

Workshops
Je kunt onder andere aan de volgende workshops deelnemen: ‘Structuurschilderij’, ‘Een ster van Tiffany (glas-in-lood)’, ‘Houten vogelhuisje’, ‘Een veer van marcramé’ en ‘Upcyclen van kroonkurken’. De workshops starten om 11.00 uur en gaan door tijdens de markt. Benieuwd naar welke workshops je allemaal kunt bijwonen? Neem een kijkje op www.ccnz.nl voor de alle workshops en tijden. Je kunt je via de website ook vooraf inschrijven.

Over CCNZ
Creatief Centrum Nijmegen Zuid biedt een gemoedelijke omgeving waarin je creatieve activiteiten kunt koppelen aan gezellige contacten. In een kleine groep werk je aan iets waar je plezier en ontspanning aan beleeft. Enthousiaste vrijwilligers, die ervaren zijn in de betreffende activiteit, helpen je bij het uiten van je creativiteit. In de koffiepauze tref je de deelnemers uit andere groepen.
Wil je de sfeer proeven? Bezoek de markt of maak een afspraak zodat je op een ander tijdstip kunt kennismaken met een hobby. Je bent nergens toe verplicht.

Bezoekersinformatie
Zondag 4 juni, aanvang creatieve workshops 11.00 uur, aanvang hobbymarkt 13.00 uur
Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, 6537 PN Nijmegen, www.ccnz.nl
Gratis toegang en rolstoelvriendelijk

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/793195888880558

Locatie

Creatief centrum Nijmegen zuid
Tolhuis 4444
Nijmegen, NL
+ Google Maps