Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HEBE in concert

16 oktober van 16:00 tot 19:00

Singer-songwriter Hebe Vrijthof komt naar Hortus Nijmegen. Onder de eigen naam HEBE brengt ze empowering indie-folk uit.

Zondag 16 oktober, aanvang 16.00 uur, treedt ze met haar band op onder de grote Parasol in de Theetuin.

Op haar nieuwste album verweeft ze akoestische gitaren met gelaagde, volle harmonieën. Met haar warme, airy stemgeluid weet ze in al haar muziek een gevoel van melancholie en hoop te creëren, zonder te ernstig of zelfverzekerd over te komen.

HEBE opent haar nieuwe album met ‘Wait for Daylight’, een nummer dat ze schreef over de nacht en de start van een recente angstige episode. Haar album concludeert ze met ‘Lifted The Weight’ dat ze in de vroege morgen in haar huis in Amsterdam schreef nadat ze een tijd wakker had gelegen. Ze besloot op te staan en haar gevoel op te schrijven, waar haar nummer en album titel ‘Release Resolution’ over zelfredzaamheid uit voorkwam.

“Soms dwaal ik in stilte wat rond, in gedachten verzonken, vast in mijn eigen patronen en bang om een sprong te wagen in het diepe. Ik kan me voorstellen dat anderen me als zwaarmoedig zouden omschrijven en misschien is dat ook wel zo, als jong meisje vond ik het leven beangstigend en voor een groot deel ben ik nog steeds dat meisje.“

https://www.facebook.com/events/602183711371239/

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
16:00 tot 19:00
Site:
https://www.facebook.com/events/602183711371239/

Locatie

Hortus Nijmegen
Hortus Nijmegen
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.