Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HAEVN // Doornroosje Nijmegen

23 juni van 18:30 tot 21:30

Van het maken van filmmuziek naar uitverkochte popconcerten. Met hun cinematische en meeslepende melodieën en warme stemgeluid neemt HAEVN je mee in een oneindig droomlandschap.

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single ‘Finding out More’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum ‘Eyes Closed’ schreeuwt immers om een internationale doorbraak, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als ‘The Sea’, ‘We Are’ en ‘Fortitude’ luisteren als slow motionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en piano melodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als ‘Mind Games’, ‘Bright Lights’ en ‘Let Love Tear Me Down’ bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Na de overrompelende show van HAEVN deze zomer in Openluchttheater De Goffert keert de band volgend jaar terug naar Doornroosje, met nieuwe muziek!

https://www.facebook.com/events/366914387365929/

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
18:30 tot 21:30
Evenement Categorie:
https://www.facebook.com/events/366914387365929/

Locatie

Doornroosje
Doornroosje + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.