Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Global Arts: culturele portretfotografie

2 juli van 12:00 tot 16:00

Met Lindenbergs Global Arts kun je dit voorjaar korte cursussen en workshops van over de hele wereld volgen waarmee je op ontdekkingstocht kunt! Doe mee, ontdek, verleg je (culturele) grenzen en laat je inspireren!

Tijdens de workshop portretfotografie ga je samen met medecursisten elkaars culturele achtergrond uitwerken tot een fotografisch kunstportret.
Door samen creatief bezig te zijn, kunnen we elkaars belevingswerelden een stukje beter leren kennen. Dit gaan we doen door elkaar om te bouwen tot levend kunstobject! Dit doen we door composities te maken op/om elkaars gezichten heen – met bijvoorbeeld doeken, bloemen en andere voorwerpen – en elkaar zo te fotograferen.

Uiteindelijk krijgt iedereen zijn/haar eigen culturele kunstportretfoto digitaal toegestuurd. Je hebt meer inzicht gekregen in elkaars cultuur/culturele achtergrond en hoe je een beeld op kunt bouwen door het maken van een moodboard. Daarnaast heb je geleerd stilleven/collage technieken te gebruiken én hoe het is om met een model te werken.

Iedereen is welkom. De inhoud zal voor beginners uitdagender zijn dan voor de meer ervaren fotograaf, maar er is geen ervaring nodig.

https://www.facebook.com/events/684853042826444/

Gegevens

Datum:
2 juli
Tijd:
12:00 tot 16:00
Site:
https://www.facebook.com/events/684853042826444/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.