Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geen spijt | Emiel van der Logt | Nijmegen

24 februari 2022 van 20:30

Hoeveel fantasie hebben we eigenlijk? Genoeg om ons leven zo in te richten zoals we altijd zouden willen, het leven waarvan we altijd al droomden? Of droomde je als kind al van deze moderne slavernij waarin je dankzij je smartphone fulltime bent ingeplugd in een wereld waarin Instagram., Netflix en Amazon je vertellen hoe je leven er uit zou moeten zien en je langzaam verandert in een volgzame robot die alleen maar consumeert in plaats van genieten van je korte tijd hier op aarde.
Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? eerlijk zijn over je gevoelens? Fuck it, doe het gewoon. Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper.Met zijn vrouw en 3 dochters ging hij tijdens Corona 8 maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling.
Door zijn politieke incorrectheid, messcherpe observaties en hoge grapdichtheid belooft dit ook weer een avond te worden om niet te vergeten. je zult er vast geen spijt van krijgen.

Gegevens

Datum:
24 februari 2022
Tijd:
20:30
https://www.delindenberg.com/theater/

Locatie

Lindenberg Theater
Ridderstraat 23
Nijmegen, 6511 TM NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *