Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsen op het spoor – van Groesbeek naar Kranenburg en Kleve

Herhalend evenement bekijk alles

1 april van 09:00 tot 18:00

Draisine – Fietsen op het spoor, van Nederland (Groesbeek bij Nijmegen) naar Duitsland (Kranenburg en Kleve) vv.

Seizoen 2022: van 1 april t/m 31 oktober 2022

Let op: i.v.m. de coronacrisis zijn er hygienevoorschriften van kracht. Kijk voor actuele informatie op de website.

Bijna 30.000 bezoekers trokken vorig jaar met de fietstrein de landsgrenzen over. Ze fietsten over een voormalige spoorrail van Nederland naar Duitsland en vice versa. Met de nieuwe arrangementen wordt dit sportieve en unieke uitje ook steeds populairder onder Nederlanders. De arrangementen bestaan uit een ritje op de fietstrein in combinatie met een andere leuke activiteit, een lekkere lunch of diner.

Grenzeloos genieten voor jong en oud
Grenzland-Draisine, de organisatie achter de fietstreinen, ziet een toename van dagjesmensen en toeristen uit Nederland. Maar ook van Nederlandse bedrijven en verenigingen die een tocht met de fietstrein boeken als teamuitje, gezellige afsluiting van het sportseizoen of als alternatief voor de bedrijfsborrel.

Diverse arrangementen
Fietsen op het spoor is uitstekend te combineren met een heerlijke lunch, diner of extra actieve of culturele activiteit. Bekijk alle arrangementen op www.fietsenophetspoor.nl en ontdek de leukste en fijnste plekken van Groesbeek, Kranenburg en Kleve.

Routes
Je hebt de keuze uit twee mooie routes. De grenzeloze route leidt je van Groesbeek naar Kranenburg en terug. De uitgebreide route loopt van Kranenburg naar Kleve en terug. Kijk voor de vertrektijden op www.fietsenophetspoor.nl

Arrangementen
Wissel je activiteit af met een bezoek aan Groesbeek, Kranenburg of Kleve. Of reserveer een van onze arrangementen. Bekijk alle mogelijkheden op www.fietsenophetspoor.nl

Korting
Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Kinderen tussen de 3 en 14 jaar krijgen 50% korting. Iedere woensdag is het familiedag (één kind gratis) en iedere donderdag ontvangt iedereen boven de 65 jaar 50% korting. Bij schoolgroepen geldt dat één leraar of lerares per schoolklas altijd gratis mee mag.

Reserveren
We raden aan om vooraf te reserveren. Ga voor meer informatie en reserveren naar www.fietsenophetspoor.nl

Grenzland-Draisine GmbH
Bahnhofstrasse 15
47559 Kranenburg – Duitsland
Tel.: 024 – 808 0313  //  0049-2826-917 9900
www.fietsenophetspoor.nl

Toerisme Nijmegen en Kleve  –  Winkels Kleve  –  Agenda Nijmegen

Bahnhofstrasse 15
Kranenburg, 47559 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.