Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

En wat nu…?! (denk mee en zet de gemeente tot actie aan)

22 maart van 20:00 tot 23:00

Hoe kleurt Nijmegen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen? Wie komen er in het nieuwe college van B&W? En vooral: wat willen we dat nieuwe stadsbestuur meegeven om Nijmegen komende jaren nog groener en duurzamer te maken?

Kom dinsdag 22 maart naar het Duurzaamheidscafé in LUX Nijmegen en we stellen met zijn allen een Klimaatmanifest voor onze stad op. En bieden dat de bestuurders aan natuurlijk.

DUURZAME TOEKOMST DICHTBIJ HUIS

Op een wervelende manier zetten experts en kunstenaars op het podium samen met het publiek in de zaal ter plekke een stel urgente actiepunten op papier. We blijven niet hangen in grote, abstracte duurzaamheidsdenkbeelden waar de gemeente niks mee kan.

Het gaat om praktisch uitvoerbare punten voor een groene, duurzame toekomst dichtbij huis. De politieke fracties kunnen ze meenemen in hun onderhandelingen en hun plannen voor de komende jaren.

Aan het eind van de avond ligt er een lijst met acht actiepunten. Bovendien schrijft Lev Avitan, huispoëet van het Duurzaamheidscafé, live op het podium ook nog eens zijn kunstzinnige spoken word-redevoering.

We overhandigen beide ‘manifesten’ aan het gemeentebestuur. Die bestuurders worden ook uitgenodigd voor het programma.

Koop je kaartje via de site van LUX: https://www.lux-nijmegen.nl/debat/duurzaamheidscafe-1-3/

https://www.facebook.com/events/682829106245707/

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
20:00 tot 23:00
https://www.facebook.com/events/682829106245707/

Locatie

LUX Nijmegen
LUX Nijmegen + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.