Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drumcirkel Groesbeek / Nijmegen op de energie van de nieuwe maan donderdagavond 20 april

20 april van 18:15 tot 19:45

Donderdag 20 april is het zover, de eerste drumcirkel met nieuwe maan op een prachtige plek in het bos tussen Nijmegen en Groesbeek.

Samen drummen met en op ritme van de natuur geeft zoveel verbinding (en plezier) met elkaar jezelf, de plek en de energie van het moment. De energie van de nieuwe maan staat zo voor een krachtig nieuw begin, nieuwe intenties en plannen. En ook om bewust oude patronen weer los te laten. Zo passend bij het begin van deze nieuwe lente.

De avond wordt verzorgd en begeleid door Ron Hoenderboom (naar buiten natuurbeleving) en Patrick Tromp (Drumcafe / MudansA). De avond zal starten met een verbindende meditatie en ritueel passend bij de energie van de avond. Waarna Patrick ons meeneemt op een reis door verschillende ritmes met onze drums.

We sluiten de avond af in de cirkel met thee en lekkers waar we onze ervaringen nog delen. We verzamelen om 19.15 uur en om ongeveer 20.45 uur geven we de stilte terug aan de plek.
De locatie ligt centraal en goed bereikbaar in het bos tussen Groesbeek en Nijmegen (ook met het o.v) We vragen voor deze avond een bijdrage tussen de vijf en tien euro (contant) en je even aan te melden zodat we weten met hoeveel we zijn. Na aanmelding krijg je ook de exacte locatie. Mocht je zelf geen (sjamanen)drum hebben geef het even aan bij je aanmelding dan vinden we hiervoor vast een oplossing.

Aanmelden kan via een mail naar naarbuitennatuurbeleving@outlook.com
We zien en horen je graag dan je graag dan

Tot in het bos 🌳🎵🥁
Patrick en Ron.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
18:15 tot 19:45
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/171214789113594

Locatie

Groesbeek
Groesbeek + Google Maps