Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DeWolff + Siena Root // Doornroosje Nijmegen

13 maart van 19:30 tot 23:00

Vanavond zal de band voor het eerst te zien zijn in de grote zaal van Doornroosje: het driekoppige rock ’n rollmonster DeWolff. De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. De band heeft inmiddels een vaste fanschare, in Nederland en ver daarbuiten. Op 10 januari brengt de band het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ uit. Met dit album slaat de band een nieuwe weg in. Het album is opgenomgen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

De support wordt verzorgt door Ivan & the Parazol. Ivan & the Parazol is een Hongaarse indie-garage rockband gevestigd in Boedapest. Ze maken rockmuziek zoals het in de jaren ’60 en ’70 ook gedaan werd, maar met een moderne, frisse twist. In thuisland Hongarije is de band al een grote naam, met vier albums en een plek op het Sziget hoofpodium op hun repertoire.

Tickets: doornroosje.nl/event/dewolff-7/

https://www.facebook.com/events/403334100551223/

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
19:30 tot 23:00
https://www.facebook.com/events/403334100551223/

Locatie

Doornroosje
Doornroosje + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.