Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

de Maandag Club

27 november van 13:00 tot 17:00

Het allerliefst ben je natuurlijk bezig met de inhoud: het schrijven van je volgende nummer, de try-out van je nieuwe performance of het bijschaven van je script. Maar er komen ook andere zaken bij het makerschap kijken. Het schrijven van een subsidieaanvraag, het opstellen van een begroting of het versturen van een persbericht bijvoorbeeld. Kun jij hulp én medestanders gebruiken bij het klaren van deze klussen? Dan is De Maandag Club iets voor jou!

Elke (je raadt het al) maandag opent De Maandag Club haar deuren. Het doel van deze wekelijkse middag? Ervoor zorgen dat jij jouw ‘noodzakelijk kwaad klussen’ binnen jouw makerschap gedaan krijgt. Dit doen we door een ruimte en moment te bieden. Een plek waar je je kunt concentreren, de mogelijkheid hebt te sparren met andere makers en vragen kunt stellen aan het team van Cultuur Academy. Kortom, een stok achter de deur om het meeste uit jouw professionele makerschap te halen.

Klinkt dit als iets wat voor jou zou kunnen werken? Kom dan vooral een keer langs! Aanschuiven kan eenmalig, incidenteel of elke week. Je kunt de hele middag volmaken, maar je kunt ook een half uurtje komen aanwaaien en alles ertussenin. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt die week, wij zorgen dat de koffie klaar staat. De Maandag Club vindt afwisselend in Arnhem en Nijmegen plaats.

Tijdens De Maandag Club is er altijd een lid van het Cultuur Academy team aanwezig. Tussen 14:00u en 16:00u is het mogelijk om vragen te stellen, zaken voor te leggen en denken ze graag met je mee. Daarnaast zijn er ook handige tools aanwezig in de vorm van een leestafel met boeken als ‘Het grote Fondsenboek.’

Praktische info
Data: Elke maandag, startende vanaf 4 september
Tijd: 13.00-17.00 uur
Kosten: € 2,50
Locatie: Afwisselend in Arnhem (de HUB) en Nijmegen (de Basis).

Voor de Maandag Club hoef je je niet aan te melden.

Heb je interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, mail dan met Jessica de Jaeger (programmacoördinator van de Cultuur Academy: jessica@cultuuracademy.nl.

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
13:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/829775155402389

Locatie

De Basis
Groenewoudseweg 322
Nijmegen, 6525 EL NL
+ Google Maps