Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagscholing Kevin Kuppens – Pijn bij atleten

15 oktober van 09:00 tot 17:00

LET OP: dit is geen gratis scholing, klik voor actuele prijzen op de link

Taal scholing: Nederlands – Geaccrediteerd algemeen & sport register – Keurmerk: 7 punten – KRF: 7 punten – ProQKine: in aanvraag

Deze dagopleiding wordt verzorgd door Kevin Kuppens (PT, PhD). Vanuit zijn eigen wetenschappelijk onderzoek én klinische praktijkvoering legt Kevin de noodzaak uit om de evaluatie én aanpak van atleten met pijn te laten gebeuren met in acht name van moderne pijnwetenschappelijke inzichten én in de specifieke biopsychosociale context.

De cursus start met theoretische inzichten en het scheppen van een kader waarbinnen gewerkt kan worden. Dit kader biedt de therapeut/clinicus een houvast om opportuniteiten aan te grijpen en valkuilen te vermijden. Voorbeelden van opportuniteiten en valkuilen worden uitvoerig besproken met voldoende ruimte voor discussie. We maken dit concreet in het kader van het assessment en management van een casus-atleet. De cursus eindigt met een small-group bespreking waarbinnen de groep aan de slag gaat met het verhaal van één atleet.

Doelstelling:
– Pijn gerelateerde specificaties voor de atletische populatie en diens context kunnen definiëren.
– Biopsychosociaal assessment van de atleet met pijn kunnen coördineren en uitvoeren met in acht name van moderne pijnwetenschappelijke inzichten.
– Biopsychosociaal management van de atleet met pijn kunnen coördineren en uitvoeren met in acht name van moderne pijnwetenschappelijke inzichten.

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
09:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Denkfysio
Nieuwe marktstraat 54d
Nijmegen, 6511AA NL
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *