Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagje uit – vrij beeldhouwen & schilderen

Herhalend evenement bekijk alles

12 maart van 10:00 tot 16:00

Atelier Hamelberg Overasselt

Vrij werken in atelier de Hamelberg in Overasselt bij Nijmegen
– eerste zaterdag van de maand

Eerstvolgende eerste zaterdag van de maand : zie www.artine.nl

Een dagje uit én met een schilderij, beeldje of mozaïekwerkstuk naar huis gaan?

In de prachtige omgeving van de Hatertse en Overasseltse vennen werk je voor slechts 40 euro p.p. van 10 to 16 uur in een ontspannen sfeer in een techniek die je graag eens wilt uitproberen. Je bent vrij om te kiezen uit b.v. beeldhouwen (beeld of sieraad in diverse steensoorten), schilderen in allerlei technieken (gemengde technieken, olie, acryl, aquarel) maar je kan b.v.  ook een object (tafeltje, paneel) van een eigen mozaïekontwerp voorzien.

Ervaring is niet nodig, begeleiding is aanwezig. Ik adviseer graag over materiaalkeuze, ontwerp, etc. De prijs is inclusief koffie/thee, lichte lunch (soep) en gebruik van gereedschappen, exclusief materialen (deze zijn eventueel tegen meerprijs te verkrijgen op het atelier).

Je kunt individueel of met een groepje inschrijven. Kom je met een groep kunnen jullie individueel werken maar ook gezamenlijk een werkstuk maken. Gevorderden kunnen natuurlijk de dag vrij werken aan een bestaand project.

Meer informatie: De eerstvolgende ‘eerste zaterdagen van de maand’ vind je op www.artine.nl, reserveren is noodzakelijk: ine.decock@xs4all.nl of 06-17666091. Meer informatie over de locatie van het atelier, het overige cursusaanbod en werk van cursisten staat op de site.

Atelier de Hamelberg
Overasselt (bij Nijmegen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.