Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagje uit – vrij beeldhouwen & schilderen

6 november van 10:00 tot 16:00

Atelier Hamelberg Overasselt

Vrij werken in atelier de Hamelberg in Overasselt bij Nijmegen
– eerste zaterdag van de maand

Eerstvolgende zaterdag : 6 november 2021 daarna 4 december.

Een dagje uit én met een schilderij, beeldje of mozaïekwerkstuk naar huis gaan?

In de prachtige omgeving van de Hatertse en Overasseltse vennen werk je voor slechts 40 euro p.p. van 10 to 16 uur in een ontspannen sfeer in een techniek die je graag eens wilt uitproberen. Je bent vrij om te kiezen uit b.v. beeldhouwen (beeld of sieraad in diverse steensoorten), schilderen in allerlei technieken (gemengde technieken, olie, acryl, aquarel) maar je kan b.v.  ook een object (tafeltje, paneel) van een eigen mozaïekontwerp voorzien.

Ervaring is niet nodig, begeleiding is aanwezig. Ik adviseer graag over materiaalkeuze, ontwerp, etc. De prijs is inclusief koffie/thee, lichte lunch (soep) en gebruik van gereedschappen, exclusief materialen (deze zijn eventueel tegen meerprijs te verkrijgen op het atelier).

Je kunt individueel of met een groepje inschrijven. Kom je met een groep kunnen jullie individueel werken maar ook gezamenlijk een werkstuk maken. Gevorderden kunnen natuurlijk de dag vrij werken aan een bestaand project.


Op 4 december is er vrij werken en daarnaast ook een workshop gips gieten en daaruit een beeld snijden.
Kosten bedragen 45 euro per persoon inclusief materialen.
Reservering is noodzakelijk.

Meer informatie: De eerstvolgende ‘eerste zaterdagen van de maand’ vind je op www.artine.nl, reserveren is noodzakelijk: ine.decock@xs4all.nl of 06-17666091. Meer informatie over de locatie van het atelier, het overige cursusaanbod en werk van cursisten staat op de site.

Atelier de Hamelberg
Overasselt (bij Nijmegen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *