Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Nijmegen

28 oktober van 14:00 tot 17:00

Op 28 oktober 2022 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Jacqueline Vader in Nijmegen. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes en ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn.

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele. Zo maak je onder andere contact met de stroming van je lichaamsenergie, je ervaart verbinding met al het bestaande en je ‘verwijlt’ in de stille ruimte van je geest. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

Wil jij je deze unieke wijze van mediteren eigen maken, meld je dan aan voor deze cursus bij Jacqueline Vader. Je bent van harte welkom!

https://www.facebook.com/events/355081426787235/

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
14:00 tot 17:00
Site:
https://www.facebook.com/events/355081426787235/

Locatie

De Refter
De Refter + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *