Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus tekenen / schilderen bij ZaadeL Makerij

13 september van 14:00 tot 17:00

Tijdens de cursus wordt er zowel naar waarneming (realistisch) als naar de verbeelding gewerkt (eigen interpretatie). In de les leer je aan de hand van interessante opdrachten (geschikt voor alle niveaus) veel over verschillende materialen en technieken. Daarbij is er zeker ruimte voor eigen onderzoek en voorkeuren. Zo ontwikkel je je stijl en zijn de lesopdrachten geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Tijdens de cursus kan er steeds een ander accent gelegd worden op het werken met olieverf, acrylverf, pen&inkt tekenen, grafiek, krijt, potlood, collagetechnieken en tal van andere variaties van materialen, afgestemd op de cursusgroep. Elke cursusperiode komen er andere thema’s en technieken aan bod zodat je nooit uitgeleerd raakt, je nieuwe dingen blijft ontdekken, maar ook écht geoefend raakt. Fijn voor wie nog van alles heeft te ontdekken, of voor wie veel ideeën wil opdoen en van afwisseling houdt. Maar zeker ook belangrijk voor de gevorderde cursist, om jezelf te blijven verrassen en je verder te ontwikkelen.

De laatste les is er een werkbespreking.

Met veel aandacht voor de stijl waarin je schildert en je persoonlijke voorkeuren bespreken we je werk met de medecursisten. Door goed te leren kijken naar je werk leer je keuzes aanbrengen in je werk.

De cursus bestaat uit 15 lessen, steeds in een blokje met daarna een lesvrije week. Als je interesse hebt, stuur een email naar info@zaadel en ik stuur je het lesrooster.

Meer informatie over de cursus en ZaadeL Makerij vind je op de website www.zaadel.nl

Op dit moment is het werk van meer dan 100 cursisten te zien in het Huygensgebouw van de Radbouduniversiteit Nijmegen. De expositie loopt nog tot 3 september en het Huygensgebouw is elke dag geopend. Je kunt deze expo gratis bezoeken en zo binnenlopen aan de Heyendaalsweg 135.

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/6382471495123439

Locatie

Zaadel Makerij
Coehoornstraat 71
Nijmegen, 6521 CC NL
+ Google Maps