Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Crooked Kingdom Ep Release w/ Vain Louie, Kelsey & TLAW

18 april van 20:00 tot 19 april van 01:00

Crooked Kingdom Ep Release Show

@ Het Alternatief Nijmegen, doors 20:00

Crooked Kingdom

Hardcore punk uit Maas en Waal. Geboren uit liefde, passie en frustratie. Muziek door merg en been. Hard en snel als het kan, wat minder als het moet.

Vain Louie

Melodic Hardcore uit Nijmegen! Krachtige hardcore-tracks met gevoel voor melodieuze en aangrijpende riffs zorgen voor een dynamische sound. De onophoudelijke energie, aanstekelijkheid en creatieve composities sleuren je mee in hun ultieme liveshow. Deze ingrediënten zorgen voor een muur aan geluid waar je niet omheen kunt!

Kelsey

Is niet één persoon, maar een groep personen. Een collectief van vrienden met een gedeelde liefde voor harde, chaotische en tegendraadse muziek. Een band die zich muzikaal ergens op de grens tussen Metal, (Post-)Hardcore en Punk bevindt, en de muren hiertussen volledig afbreekt. Met (ex-)leden van o.a.: Antillectual, Bandito, Bismut, Jacky Heretic en Through The Struggle, vormt Kelsey een verzameling mensen die wel bekend zijn met het spelen van intense live shows. Gezamenlijk is dit hun felste, meest compromisloze muzikale onderneming tot nu toe.

To Live Among Wolves

Een to live among wolves show betekent rauwe energie, emotie en ongeraffineerde power. Deze vijf mannen uit de zeeuwse hardcore punk scene brengen een boodschap vanuit het hart met hun luide, expressieve muziek, waarmee ze soelaas bieden voor zowel het publiek als de leden zelf. Hun muziek roept op tot moshen, singalongs en interactie met het publiek op een niveau dat de meeste zalen al erg lang niet gezien hebben. Hun lyrics zijn verhalen uit hun levens en over hoe je leven leiden altijd betekent opstaan voor wat jij denkt dat rechtvaardig is.

Gegevens

Begin:
18 april van 20:00
Einde:
19 april van 01:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/776152336218239

Locatie

Het Alternatief
Hertogstraat 123, Nijmegen
Nijmegen, 6511 RX NL
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *