Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Confidans – Danslessen voor alle leeftijden, in Nijmegen en Beuningen

Herhalend evenement bekijk alles

28 januari 2023 van 08:00 tot 17:00

Confidans – in Beuningen en Nijmegen

We willen ervoor zorgen dat iedereen die bij onze dansschool binnenkomt, vertrekt met een rijker hart vol zelfvertrouwen. Confidans probeert zich te onderscheiden door een verbindende plek te zijn waar je samen komt en je verhalen kunt delen door middel van dans.

Een dansseizoen begint in september en eindigt in juli. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen danslessen.

Een organisatie, inspirerende plek,  die meegaat met de veranderingen, zich ontwikkelt en verdiept in de danswereld en toch dicht bij zichzelf blijft. Onze dansschool in Beuningen streeft naar kwaliteit en het plezier hebben in dansen en een unieke danservaring te bieden. Ook is er focus op creativiteit en leerlingen worden aangemoedigd om hun eigen dansen te creëren en routines te leren. De lessen zijn ingesteld op muziek die geschikt is voor de leeftijd en de inbreng van studenten wordt aangemoedigd en gewaardeerd.

De leukste en vrolijkste dansschool die een verscheidenheid aan lessen biedt voor alle kinderen van 2 jaar en ouder in Beuningen en Nijmegen. We zijn gepassioneerd over het creëren van een fijne omgeving in al onze lessen, omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dans voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij Confidans moedigen we onze studenten aan om zich vrij te uiten; hun eigen creatieve ideeën en gedachten delen. 

Bij Confidans heeft elk individu de kans om de beste versie van zichzelf te zijn met een dosis zelfvertrouwen.  

We creëren een positieve cultuur door middel van dans.

Meer informatie: https://confidans.nl

Winselingseweg 12
Nijmegen, 6541AK
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.